Следва

Новите коси на Кая

Ура за историческите повратности: Брад Пит и Дженифър Анистън пак заедно

Каква енергия излъчват... 

Celebrities преди 3 години

Като имаме предвид каква чудна любов излъчваха двамата в началото на 2000-те, когато безспорно бяха любимата двойка на Холивуд, и после, след развода на Брад с Анджелина Джоли, когато отново всеки намек за ново припламване на чувствата между двамата очароваха навред, новината от вчера, че любимците на Америка ще се съберат отново, ни развълнува искрено.

Макар че все още не става дума за емоционална ситуация от интимен тип, новината относно съвместната работа на Брад и Джен, в частност едновременните им роли в живи четения на комедията от 1982 година "Щури времена в Риджмънт Хай" е радост за ушите. До момента не е ясно кои точно роли ще изпълняват актьорите, нито в кои сцени можем да очакваме съвместното им появяване, но феновете очакват и се надяват да ги видят в съвместни сцени.


Светът обсъжда: милата прегръдка на #exlovers Брад Пит и Дженифър Анистън


Младежкият филм от преди почти 40 години е сниман по мотиви от книгата на Камерън Кроу, написана в хода на наблюдения над живота на будни гимназисти в Лос Анджелис. Филмът се счита за прототип на жанра младежка секс-комедия, и е извънредно популярен през 90-те години на миналия век. Освен Анистън и Пит, в четенията ще участват и други титанични актьори, като Джулия Робъртс, Матю Макконъхи, Шон Пен, Морган Фрийман и други. Онлайн-мероприятието ще се състои утре, четвъртък, 20 август, на страница в Facebook Live и TikTok. То е организирано с цел набиране на средства за благотворителната организация на Шон Пен CORE, която помага в тестовия период на създаване на ваксина против COVID-19.

Това е първият път от 19 години, в който Дженифър и Брад се срещат на снимачната площадка. Припомняме, че бившите съпрузи се появяват заедно за последен път през 2001 година в един от епизодите на сериала "Приятели". Докато чакаме да ги видим утре, припомняме някои от най-сладките им публични проявления от 2000-ите в галерията горе.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 7 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.