Следва

Белият костюм на Мелания от Майкъл Корс

Новите коси на Кая

From blonde to pink real quick!

Celebrities преди 3 години

Кая Гербер, красивата мамина отмяна на Синди Крауфорд, в последните седмици се скъсва да експериментира с външния си вид. 18-годишният модел, която до вчера беше ярка блондинка, малко след като заряза доста тъмния си естествен цвят на косата, днес е розова. Буквално.
"Розовото е пънк", споделя Кая, а ние кимаме в знак на "така е!".

Процесът на своите бюти-трансформации младата звезда споделя в Инстаграм. Госпожица Гербер се боядисва сама, но под вещото ръководство на известния звезден стилист Гуидо Палау. Той е човекът, който диктува на Кая чрез видео връзка какво да прави, че да не се обърка замисълът.


7-минутна тренировка на ръцете, точната рецепта от Синди Крауфорд


"Винаги съм харесвала хора, които правят всичко, което искат с косите си", споделя Кая, която за няколкото смутни месеца около карантината наистина мина безстрашно през доста нюанси.


Double Trouble: 18-годишната Кая с Versace-то на майка си Синди Крауфорд


Процесът от русо в розово е отнел на Кая около час. Моделът разказва, че след като се превръща в платинена блондинка, установява, че именно сега е най-подходящото време да премине на розова вълна.

От разговора й с Палау става ясно и защо е решила да се подстриже късо. "Честно казано, в самото начало исках да ме подстрижеш, за да заприличам на Кърт Кобейн. Имам усещането обаче, че след като се подстригах, животът ми се промени и то доста. Започнах да се чувствам като човек", казва младата Гербер.

Така, от цвят на цвят, стигаме и до нашата анкета:

Анкета

Как предпочитате Кая Гербер?

More Celebrities