Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 24.08 - 30.08

Белият костюм на Мелания от Майкъл Корс

So damn perfect!

Celebrities преди 3 години

Прекрасна е Мелания Тръмп в този бял стегнат костюм от сънародника й Майкъл Корс, съчетан с пепитен колан високо в талията и обувки в идентичен десен на някъде около 11 сантиметра ток.

Очевидностите са: дамата е много красива на своите 50 години, умее да се облича добре, разполага с най-доброто от световната и американска мода на телефонно обаждане разстояние, в Белия дом е, т.е. разполага с екип за красота и тонус.

И все пак, като как така се получава госпожа Тръмп никога да няма сенки под очите и абсолютно никога да няма проблем с глезените - винаги тонизирани, тънки и в топ форма.

Като жени на жена се възхищаваме, просто брилянтна!

А иначе, събитието, от което са снимките, се проведе снощи и бе посветено на 100-годишнината от 19-тата поправка, която дава право на жените в Америка да гласуват.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.