Следва

Miss Carrie Bradshaw

Уличният стил на звездите: Кайли Дженър & Blue Jeans, White Top

Какво ни говори новата стрийт визия на Кайли Дженър: никакви тесни дънки повече... 

Street Style преди 3 години

Спортна, секси, лятна и стилна, най-малката сестра от клана Кардашян - Дженър се показа зашеметяваща по улиците на Бевърли Хилс. 23-годишната звезда обира погледите винаги и навсякъде и за пореден път ще почерпим модно вдъхновение от нея – този път от ежедневния й трап стил.

Поредното доказателство, че е време да се сбогуваме с тесните дънки и да се впуснем в приключение с бойфрендки, клош, нещо с много джобове, нещо с цепки, нещо екстравагантно... и въобще нещо уау! Кайли не е единствената от сестрите, която илюстрира този преход: от тесни към широки – виждаме Ким да се носи с широки панталони от години (кожени, памучни, със змийски принт, с каубойски ресни и прочее), Кендъл също постна снимка в разкроен модел с висока талия, а Клоуи и Кортни още са на лятна вълна и не им се носят дънки много много, но есента идва...



Вече е ясно, че най-голямо впечатление в уличната поява на младата дама ни правят екстравагантните дънки с марка Alexander Wang – висока талия, широк крачол, наполовина светъл деним плат, наполовина черна найлонова материя – всичко, което е най-модерно в момента. Това изобщо не е изненада! Едно на ръка, че Кайли е модна икона и няма как да е назад с тенденциите, друго, че изглежда зашеметяващо във всичко, трето, че аутфитът й просто няма забележка! Комбинацията с изчистен бял кроп топ придава на визията секси младежки вид, найлоновата черна чанта Prada, за която си говорим повече ТУК match-ва идеално на (половината от) дънките, а страхотните Nike Air Force 1 Off-White, които не отстъпват по лукс и цена на останалата част от тоалета, завършват идеално непринуденото спортно-ежедневно излъчване на визията.

Виждаме нежен грим и неутрален стайлинг на косата – матови устни в розов нюанс, подчертани мигли и разделена на път коса с омбре ефект. Госпожица Дженър се е въздържала от аксесоари с изключение на един едър диамантен пръстен - на нас ни стига! Макар да не я носи елегантно като Оливия Палермо, простичката бяла маска стои добре на визията и ни напомня на тази на Бела Хадид – всички се предпазват, значи всичко е наред!

Сега нахлузвайте бързо широчки дънки и удобни кецове за един слънчев уиикенд в стил Кайли!

More Street Style