Седмичен ХОРОСКОП - 24.08 - 30.08

Astro преди 3 години

Марс и Сатурн образуват квадрат (24 август - 7 септември), носещ огнени и понякога трагични окончания; това е подходящ момент да продължите заниманията си с особено внимание, тъй като натискът от крайни срокове, конкуренция и семейни конфликти може да доведе до злополуки или жертви от някакъв характер.

Първата четвърт на Луната е в Скорпион (25 август) и събужда настроенията ни по доста лишени от емоция начини. Интензивният обмен между хора оставя силни впечатления; тази първа четвърт продължава да извежда настроенията ни до странно и интензивно ниво на съществуване. Не търсете проблеми или със сигурност ще ги намерите...

Венера е в опозиция на Юпитер (25 август - 31 август) - носи значителна осведоменост за динамиката на привличането и богатството. Процесът на преодоляване на личната загуба изисква много усилия за постигане на лечебната сила на любовта. Тестовете, свързани с финанси и проблеми във взаимоотношенията, често са фактор в този аспект. 

Меркурий образува тригон с Юпитер (29 август - 4 септември) и това е най-благоприятният аспект този месец! Носи добри новини за разширяване и просперитет за тези, които са отворени да обогатят своята информираност. Меркурий носи новини, докато Юпитер носи богатство и просперираща промяна. Моментът е подходящ за реклама и пускане на информация, свързана с нечии бизнес начинания.

Хороскоп

Още от Astro