Седмичен ХОРОСКОП - 24.08 - 30.08

Astro преди 3 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица различни новини или събития ще ви накарат да се чувствате подтиснати на моменти с желание за самоизолация от околните. Всъщност се нуждаете от време да се освободите от насъбралото се напрежение напоследък, да презаредите батериите, за да продължите към нови "подвизи". Колко време ще продължат тези моменти, е строго индивидуално.

Не е изключено да възникнат грижи, свързани със здравето или професионалните проблеми на човек от кръга ви роднини или близки приятели. От друга страна, тази седмица представлява един важен период за вашето духовно израстване, затова изпозлвайте тези дни за занимания, свързани с духовна и научна дейност, литература, публицистика, рисуване и др.

Разполагате с благоприятно време за развитие на финансовите си дела, но само ако не допуснете определен, целенасочен натиск върху себе си.

През седмицата може да разчитате на подкрепата на роднини, ако възникне нужда от такава.  Бъдете внимателни със съвети или предложения, които получавате от приятели. Възможно е те неумишлено да ви насочват към неразумни действия или разходи.

Новите интимни връзки едва ли ще имат дълготрайно присъствие в живота ви. Нови познанства с хора от различни разстояния също ще продължат за кратък период от време и в повечето случаи ще са с някаква определена цел/задача.

Хороскоп

Още от Astro