Седмичен ХОРОСКОП - 24.08 - 30.08

Astro преди 3 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако сте родени под знака на Козирог, определено ще запомните тази седмица с важно събитие или решение, което неочаквано ще ви се наложи да направите. За събитията от тази седмица може би по-късно ще разказвате на свои роднини или приятели като нещо важно, през което сте преминали с много емоции и вълнение.

От вас се изиска да направите паралел между нужното и ненужното в личния ви живот, любовта и в работата. Времето е благоприятно за откровени разговори с хора, с които работите заедно или с хора от семейството ви.

Седмицата ще отвори за вас един нов шанс за развитие, с по-големи възможности да покажете своите способности и познания. Това е време на вътрешен растеж и за промени вътре в самите вас.

Ако някой трябва да ви отстъпи мястото си или да ви научи на нещо, за да може вие да реализирате собствените си заложби, определено се възползвайте от шанса.

Предстои седмица, в която ще трябва да вземете поне едно важно решение за бъдещето си.  Всичко зависи от вашата амбиция и инициативност, въпреки че конкретни събития също ще ви подтикнат към подобни действия.

Бъдете внимателни, ако шофирате и ако пътувате, независимо на какво разстояние. Нека срещите, които планирате за тази седмица, бъдат с хора, които умеят да ценят времето и не го пропиляват в клюки и оплаквания.

Хороскоп

Още от Astro