Седмичен ХОРОСКОП - 24.08 - 30.08

Astro преди 3 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица сериозно ще се противопоставите на необмислените решения или действия на ваш роднина, който може да е син, съпруг, брат, зет и пр. Конфликтите в личния ви живот ще бъдат по-скоро на емоционална основа и тяхното възникване няма да е случайно и вероятно ще откриете някаква повтаряемост в тях. Вероятно през тази седмица най-после ще съберете кураж да вземете някои окончателни и нелеки решения. 

Семейните ви отношения като цяло ще преминат през едно по-голямо напрежение през тези седем дни; ще възникнат различни позиции и виждания относно събития или решения, касаещи дома, брака или роднинските ви отношения.

През този период могат да възникнат разходи, свързани с лечение, терапия, зъболечение, козметични процедури и др. 

Разбира се, седмицата няма да бъде изпълнена само с кризи или драми. Определено ще имате своите моменти на радост, ще преживеете някои приятни изненади, заслужени успехи и др.

Седмицата ще бъде благоприятна за разширяване на кръга ви от приятели и познати. Едно ново приятелство ще е в основата на интересни емоции и преживявания до края на годината.
През седмицата ще ви зарадва разговор или предложение, което ще получите чрез мъж или човек, когото не познавате лично.

Хороскоп

Още от Astro