Седмичен ХОРОСКОП - 24.08 - 30.08

Astro преди 3 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица насочете вниманието си към разрешаване на битови проблеми и започнете подготовка за есенно-зимния сезон. Може да се ангажирате с ремонт или с някакви подобрения. Не е изключено те да се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали; възможно е да възникнат и други усложнения, които да се отразят на настроението ви.

Използвайте тази седмица за разрешаване на семейните си проблеми, дори да са свързани с противопоставяния между поколенията, конфликти, свързани с наследство и др.

За съжаление, тази седмица ще бъде запомнена с окончателна раздяла в някои семейства, които ще вземат решение за развод. Вероятно това ще бъде по взаимно съгласие и без излишни драми.

Мислете повече преди да започнете или задълбочите спора си с някого; не изваждайте "мръсните си тайни", защото и за вас има какво да се покаже и разкаже. Покажете се като духовно извисена личност, а не като дребнава и злобна такава.

През седмицата може да съберете кураж за някои по-смели решения, но много бързо след това ще се почувствате несигурни или объркани. Решенията ви са правилни, но трудни и те ще ви завърнат към първоначалния ви жизнен път.

Периодът ще бъде благоприятен за съдебни и юридически дела, стига да не сте се забъркали в корупция или други нелегални дейности.

Хороскоп

Още от Astro