Следва

Майстори на фотографията - Издание XII от Джоел Майеровиц

Дневен ХОРОСКОП - 24.08.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Започнете седмицата в понеделник, като избягвате да се фокусирате върху личните си чувства и предпочитания. Днес не е важно кой ви харесва или кой ви обича, а от какво имате нужда и какво можете да приключите от списъка си със задачи. Днес помислете повече за нещата извън вас, а не за това, което изпитвате вътре. Всъщност това, което криете в себе си, ограничава по някакъв начин свободата ви. Давате твърде много сила на собствените си желания, капризи, възгледи за живота, предпочитанията, без да обмисляте факта, че хората около вас също имат своите такива. 

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще имате срещи по специален повод. Възможни са и по-активни телефонни разговори с хора на близо и далеч. В понеделник може да преживеете събитие, свързано със стара любов или предишен брак. Възможно е да възникнат временни финансови притеснения и тревоги. За някои от вас този ден носи лоши новини, свързани с човек в семейството на майка ви или баща ви.

Телец, Дева, Козирог: днес ще преживеете събития, които са свързани с пътуване, преместване, повече телефонни обаждания и други. В понеделник можете да изпитате много противоположни емоции поради разнообразието от събития през целия ден. Ще намерите изход от трудна ситуация или ще вземете важно решение. Любовните срещи ще са полезни за вас.

Близнаци, Везни, Водолей: понеделник ще бъде важен ден за вашето семейство или за конкретен човек от вашия кръг от роднини. Ще се ангажирате с финансови въпроси, които засягат семейството ви и не бива да бъдат отлагани. Здравето на някого, когото познавате, може да създаде сериозен проблем. Най-вероятно става въпрос за момиче или жена от вашия кръг роднини, приятели, съседи или колеги.

Рак, Скорпион, Риби: в понеделник ще трябва да прекратите неизпълнени ангажименти и да избегнете започване на нови начинания. Вероятно разговорите или мислите през уикенда са променили някои планове или обстоятелства в живота ви. Днес ще бъдете много по-добронамерени, отговарящи на нуждите и желанията на хората около вас. Избягвайте да подписвате или изготвяте документи, свързани с пари, банкови договори и т.н.

More Astro