Следва

Бумът на е-търговията разрушава планетата

Запознайте се: Робин Лайвли, каката на Блейк

Коя е сестрата на Блейк Лайвли и с какво се занимава?

Celebrities преди 3 години

Блейк Лайвли е родена в голямото щастливо семейство на актьорите Ърни и Илейн Лайвли. Звездата от "Клюкарката" е най-малкото от пет деца - има брат Ерик, също актьор, две полусестри Лори и Робин и полубрат Джейсън. Една от каките на Блейк също тръгва по стъпките на родителите им - запознайте се с Робин Лайвли.

Робин започва актьорската си кариера като много малка - едва на шест годинки, като прави дебюта си в Summer of My German Soldier (1978), а през 80-те участва и в няколко популярни телевизионни програми. През 1991 г., тогава на 19 години, дори е номинирана за награда "Еми" за участието си в шоуто на ABC - Afterschool Special. Робин получава роля и в една от най-популярните 90-тарски поредици "Туин Пийкс", но кариерата й не приключва дотук, въпреки че участва в доста по-малки по мащаб и бюджет продукции от сестра си.


Запознайте се: Камил Готлиб, прекрасната внучка на Грейс Кели


На семейния фронт Робин също се справя повече от чудесно: през 1999 г. се омъжва за колегата си Барт Джонсън, с когото има три прекрасни деца. Двете актриси и сестри са много близки, макар че не афишират отношенията си често - каката Робин е кръстница на най-голямото от децата на Блейк и Райън Рейнолдс Джеймс.

Робин посвещава цялото си време на семейството; в Инстаграм често публикува трогателни снимки със съпруга и децата си, а от време на време продължава да взема участие в различни телевизионни програми. Голямата Лайвли следи изкъсо кариерата на сестра си и редовно я подкрепя на филмови премиери и промоции.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.