Следва

Дневен ХОРОСКОП - 27.08.2020

Дневен ХОРОСКОП - 26.08.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В сряда избягвайте новите дейности и начинания, свързани с работа. Това важи особено, ако работите с пари или ако печалбата е много важна за вас. Не днес! Отделете време да се върнете към предишните си мечти, идеи и желания, които поради натиска на различни обстоятелства сте изоставили, забравили. Днес е важно да проверите в какво сте наистина силни, какви са най-добрите ви страни и къде са недостатъците, слабостите; от какво е по-добре да се откажете. В сряда е важно да не се обиждате от неизпълнени ангажименти и обещания. По принцип днес всичко зависи от чистотата на вашата енергия, тоест, може да успеете, но може и да загубите. Покажете най-доброто от себе си, независимо от мнението на хората около вас; важно е днес да сте чисти и смели, да нямате лоши помисли и да действате най-чистосърдечно.

Овен, Лъв, Стрелец: днес имате възможността да постигнете успех, който ще постави основа за ново развитие на личните или професионалните ви планове в следващите няколко дни. Денят е благоприятен за прекратяване на важен ангажимент за семейството ви. Романтични запознанства и преживявания са възможни в сряда. Предстоят интересни разговори и преживявания с дете, което не живее с вас. Почистете дома си от ненужни неща, те не пазят никаква положителна енергия.

Телец, Дева, Козирог: днес ще преживеете интересно събитие на работното си място. В сряда са възможни специални преживявания, срещи или събирания. Възможно е да възникне конфликт, причинен от клюките или интригите на човек от непосредствения ви кръг на общуване. Новите запознанства ще бъдат интересни и ще окажат определено влияние върху бъдещето ви. Вероятно някои неочаквани събития или преживявания ще изискват от вас да вземете важни решения, но не бързайте. Дайте си време да премислите и оцените нещата реално и адекватно.

Близнаци, Везни, Водолей: в сряда много от вас ще бъдат ангажирани с организирането на предстоящо пътуване. Напрегната ситуация ще възникне с хора от други населени места. По време на работа може да изпитате ситуация, която временно да ви стресира. Като цяло обаче този ден ще бъде положителен, с възможности за постигане на развитие по важни за вас въпроси. Отношението на колега, приятел или съсед към вас може да ви повлияе емоционално. Вероятни са малки печалби или неочаквани парични доходи.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда интересното развитие на някои събития в живота ви ще продължи. Предстоят срещи или съвместни ангажименти с непознати, които могат да бъдат представители на институция, организация или компания. Сряда ще бъде добър ден за пътувания, особено ако отивате някъде, където не сте били преди. Днес е добре да вземете предвид темперамента на хората около вас и да не ги провокирате към емоционални действия. В сряда ще останете доволни от новини или покана.

More Astro