Следва

Зеленото й отива: Кейт Мидълтън, 25+ пъти в нюансите на този цвят

Дневен ХОРОСКОП - 28.08.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В петък не бързайте да се впускате в "уикенд настроението". Предстоят ви няколко важни задачи, които ще се нуждаят от добро планиране; бъдете стриктни и отговорни към ангажиментите си днес, за да имате утре настроение за забавления. Успехът ще дойде при тези от вас, които се занимават с дейности, свързани със строителството, селското стопанство, технологиите и други. В петък дори е възможно да организирате задачите си за следващата седмица. Не се страхувайте от рутинната и монотонна работа днес, ще видите резултатите по-ясно следващата седмица.

Овен, Лъв, Стрелец: днес имате ангажименти с роднини, които живеят в друго населено място. Ще проведете интересни разговори, които ще определят вашите решения или планове. Изненадата в петък може да е свързана със семейството или работата ви. Денят предвещава важно събитие или преживяване, свързани с баща, дядо или друг роднина по мъжка линия. Образованието на дете или внуче може да бъде важен ангажимент за някои от вас днес.

Телец, Дева, Козирог: днес ще се радвате на срещи или събирания с хора, за които сте подготвили изненада. Петък обаче ще бъде непредсказуем ден за пътуване, независимо от целта му. Конфликт с непознат ще ви покаже, че трябва да се научите да преценявате хората по-добре. Денят ще бъде благоприятен за развитието на личните ви планове и идеи. Причината за радост в дома ви може да бъде информация, свързана с работата на член от семейството ви.

Близнаци, Везни, Водолей: в петък ще се радвате на различни срещи или събирания. Всъщност всичко зависи от собственото ви отношение и настроение. От вас зависи дали искате да се насладите на истинските неща в живота, или предпочитате да се задълбочавате само в проблемите си. Денят ще бъде интересен за развитието на семейните ви дела. Внимание ще изисква здравето ви или това на любимия човек. Внимавайте за злополуки или рискови (екстремни) ситуации.

Рак, Скорпион, Риби: в петък избягвайте да живеете с илюзии за развитието на трудни ситуации у дома или на работа. Ако е необходимо, изчакайте тяхното естествено развитие и не заемайте решаваща роля в тях. Днес може да постигнете много с търпение, примирие, а понякога и с компромиси от ваша страна. Денят е благоприятен за развитието на рутинните ви ангажименти в семейството и на работното място. Не пренебрегвайте здравословните си проблеми. Конфликтът с човек от кръга приятели ще ви покаже, че този човек има друга, мрачна и много неприятна страна на характера си, която не сте познавали досега.

More Astro