Следва

I spy with my little eye(s)

Всички носят: черно през лятото

Представяме ви всички най-шикозни варианти, с които да придадете стил на мрачната краска в останалите слънчеви дни!!

All fashion преди 3 години

Всеки път щом стане дума на какъв цвят да заложим през летните жеги, черното винаги е последна опция от списъка - заради лошата си слава, че привлича топлина и изглежда твърде мрачно и сериозно. Логично го заменяме с ярки неони или нежни пастели в горещините. Ако обаче изиграем "черната си карта" правилно, ще имаме идеалния цвят за всеки сезон. От копринените аксесоари до секси изрязаните топове: на вниманието ви представяме най-модерните варианти да вкараме щипка черен цвят и в летния си гардероб. 22 примера от най-вещите лица в модата!

Jasquemus Пролет/Лято 2020

Ултра изрязан топ и секси мини пола, създадени да разкрият горещите летни тела в най-новата колекция на Jacquemus.

Елза Хоск

Оувърсайзд блейзер със спортно излъчване, сатенена мини рокля и боти Шанел са перфектната визия за вечерен летен флирт.

Dior Пролет/Лято 2020

Ревюто на Dior за Пролетта и Лятото на 2020 лансира черната bucket шапка като шикозно допълнение към този сет, издържан в протъркани и избелели деним тонове в сиво-черната гама.

Лили-Роуз Деп

Елегантното черно боди като това на Lily-Rose Depp е задължителна лятна придобивка. То е допълнено от впита, еластична пола  Шанел и бял Мери Джейн ток.

Versace Cruise 2021

Копринените малки черни рокли са акцентирани с деликатни златни верижки в талията, огромни кръгли обеци-халки и очила в макси размер.

Иман Хаммам

Моделът прекарва по цели ден в Сен Тропе, облечена в асиметричен сатенен топ и бермуди, разкриващи перфектно изваяния й ханш, съчетани с обувки на висок ток от Bottega Veneta.

Prada Пролет/Лято 2020

Обсипаните с камъни краища на роклята придават празничен вид на тази лека, шифонена рокля Prada.

Емили Ратайковски

Най-лесният начин да носим черно през лятото е като облечем изрязан цял бански, за да придобием секси плажната визия на Емили Ратайковски.

Marc Jacobs Есен/Зима 2020

Майли Сайръс уверено крачи по котешката пътека, облечена в модел от актуалната колекция на Marc Jacobs. Говорим за рокерските, перфектно прилепващи по тялото й панталони с ниска талия и силно изрязана горна част. В горещите летни дни, и най-вече нощи, тази комбинация от сутиен като топ и панталон е перфектното решение, побеждаващо жегите.

Кендал Дженър

Моделът разхожда черна мини рокля с ботуши до коляното, сформиращи перфектната монохромна визия, която Кендал разчупва с малка чантичка с цвят на коняк и задължителните черни очила.

Versace Пролет/Лято 2020

Драматичната, дълбоко изразана цепка на талията превръща този модел на Versace в лек и достъпен летен аутфит.

Хейли Бийбър

Блондинката не се плаши от жегите в LA, облечена в черен ленен костюм, изрязан топ и секси червени сандали на умопомрачителен ток.

Bottega Veneta Cruise 2021

Ботите на платформа от гладка, лъскава кожа от последната круизна колекция на Bottega Veneta перфектно се съчетават с всяка малка черна рокля.

Уини Харлоу

Оевърсайзд тишъртът и кожената мини пола ни привръщат с лекота в съвременна рокзвезда.

Saint Laurent Пролет/Лято 2020

Осъвременяваме класическия летен костюм, миксирайки различни материи като например това сако с пайети, съчетано с кожени бермуди ала Saint Laurent.

Ким Кардашян-Уест

Инстаграм кралицата залага на лицевата кожа за лятото и "изгрява" в нощен Ню Йорк облечена в топ с лъскави презрамки около врата.

Dior Cruise 2021

Строгата, закопчана по врата риза с копчета е пристегната плътно в кръста с дързък, дантелен корсет в последната колекция на Мария Грация Кюри за Dior. Черният аксесоар добавя структура и характер на визията и същевременно обвързва черно-бялата цветова схема в единна концепция.

Синди Бруна

Френският модел разлива шампанско, облечена в черни сайклинг шорти и прозрачен топ.

Celine Пролет/Лято 2020

Дантелената макси рокля вдъхновява новия лек и бохемски маниер за носене на черно през лятото.

Кайли Дженър

Още в началото на лятото модната повелителка облече прозрачната, черна и впита по пищното й тяло рокля по време на ваканцията си в Юта.

Chanel Cruise 2021

Прозрачните макси пола и сако играят двойна игра като този път влизат в ролята на леко плажно облекло в круизната колекция на Chanel за догодина.

Джорджия Фоулър

Шикозният бански с ленти и лъскавата пола върху изящното тяло на модела са перфектни за тропическо бягство.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.