Следва

Отворено Писмо от Галин Стоев до Бойко Борисов

Зеленото й отива: Кейт Мидълтън, 25+ пъти в нюансите на този цвят

Което е хубаво, хубаво е!   

Celebrities преди 3 години

Знаем марките, в които дукесата на Кеймбридж обича да се показва на всякаквите кралски поводи - от Alexander McQueen и Erdem до Emilia Wickstead, а преди, когато беше още гадже на критичния принц Уилям (ако се чудите защо 'критичен', напомняме тук), я виждахме често и в Jenny Packham и Catherine Walker. И, въпреки че дукесата е носила публично хиляди тоалети в стотици различни стилове, има едно нещо, на което остава вярна безпрекословно, и това е зеленият цвят.



В последните месеци Кейт избра тоалети в зелено дори за срещи в Zoom – например риза-роклята от HVN за разговора с тенис шампиона Анди Мъри, а преди пандемията, когато с Уилям имаха ангажимент в Ирландия, дукесата се появи в няколко различни нюанса на свежия цвят. Тематично, при това великолепно подхощдащо й! В куфара й са дрехи на Катрин Уокър, Алесандра Рич, Мисони, Александър Маккуин и The Vampire’s Wife, всичките в националния цвят на дестинацията.



За следящите модните превъплъщения на Кейт е ясно, че тя обича модни находки, към които може да се връща отново и отново – такива са зелените рокли Alexander McQueen и Catherine Walker, видели бял свят неведнъж. Разглеждаме галерията горе, за да се доубедим, че именно  зеленото е Цветът на Кейт Мидълтън.

Всички кадри, разгледайте горе в галерията >>>

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.