Следва

Синът на Меган и Хари ще бъде принц, когато Чарлз стане крал

Ким Кардашян: "Не живеем заедно, но Кание е гениален, макар и сложен човек"

Everybody's looking forward to what comes up next.

Celebrities преди 3 години

Ким Кардашян и Кание Уест работят над брака си, съобщава People, базирайки се на източник, който споделя, че в момента Кардашян е напълно доволна да не живее в една къща или дори в един щат с Уест. Или поне не непрестанно. Както изглежда, Уест иска да остане в Уайоминг, където има ферма, а Кардашян - не. 

Близкият до Кание твърди пред изданието, че Уайоминг е "където той иска да живее". Кардашян пък е напълно ок, че е "обратно“ в Лос Анджелис с техните четири деца след продължителна почивка заедно със съпруга, употребена за това да търсят начини да стобилизират отношенията си. „Трудно е да се пътува с децата за толкова дълго време“, лаконична е КК.  

Очевидно е, че госпожа Кардашян няма проблем с решението на рапъра и кандидат за президент на САЩ да остане във фермата си. „Което не значи, че Ким не е съсредоточена върху усилията да оправи брака си“, казва източникът. „Тя е доста дискретна относно плановете й за бъдещето, но засега изглежда всичко е наред с това Кание да живее в Уайоминг.“

В материала, посветен на проблемите и евентуалния, доста възможен развод на звездната двойка, се засяга и темата за кандидатпрезидентската надпревара. Ким Кардашян определено не успява да спре опитите на Уест да проведе много късната си президентска кампания за изборите през 2020 г. “Той продължава напред с кампанията. Това е категоричното му решение". 


Да или Не: Yeezy Season 8, по-грозни от винаги?


Пътуването на Уест и Кардашян на семейна почивка дойде веднага след като Уест изгря в десетки заглавия, разнищващи маниакалните му психически епизоди, част от неговото биполярно разстройство. Кардашян пусна изявление за болестта на Уест, молейки за състрадание и съпричастност, докато семейството се справи. Тя написа:

"Както много от вас знаят, Кание има биполярно разстройство. Всеки, който страда от това или има любим човек в живота си с този проблем, знае колко невероятно сложно и болезнено е да бъде разбран. Никога не съм говорила открито за това как ни се отразява у дома, защото аз съм пазител на нашите деца и на правото на Кание да пази тайна, когато става въпрос за неговото здраве. Но днес чувствам, че трябва да го коментирам заради стигмата и погрешните схващания относно психичното здраве.

Тези, който разбират психичните заболявания или дори компулсивните поведения, знаят, че семейството е безсилно, освен ако членът е непълнолетен. Хората, които не знаят дали са далеч от това изживяване могат да бъдат осъдителни и да не разбират, че личността сама трябва да се включи в процеса на получаване на помощ, независимо колко усилия полагат семейството и приятелите.

Разбирам, че Кание е обект на критика, защото е публична личност и действията му понякога могат да предизвикат крайни мнения и емоции. Той е блестящ, но сложен човек, който отгоре на натиска да бъде изпълнител и чернокож, е преживял болезнената загуба на майка си, а днес трябва да се справи и с натиска и изолацията, които се усилват заради проблема му. Тези, които са близки с Кание, познават сърцето му и разбират, че думите му понякога не се съгласуват с намеренията му.

Животът с биполярно разстройство не намалява или обезсилва мечтите и творческите му идеи, без значение колко големи или недостижими могат да се виждат на някои. Това е част от неговата гениалност и както всички сме виждали, много от неговите мечти стават реалност.

Ние като общество говорим за важността на въпроса за психичното здраве като цяло, но ние също трябва да сме изключително съпричастни към хората, които живеят с него във времената, в които имат най-голяма нужда. Любезно моля медиите и обществото да ни дадат състраданието и съпричастността, от които се нуждаем, за да преминем през това. Благодаря на онези, които изразиха загриженост за благосъстоянието на Кание, благодаря и за вашето разбиране.

С любов и благодарност, Ким Кардашян Уест."

More from View Sofia

Лиз Тръс - най-скоропостижният премиер на Великобритания

Celebrities преди 1 година

Лиз Тръс излезе с изявление, с което подава оставка като министър-председател на Великобритания само след 45 дни от встъпването си в длъжност, след пълното изпаряване на нейния политически авторитет, процес, започнал с катастрофалния минибюджет от миналия месец. „Тя приключи“, коментират на Острова 

She is all that: супер Риана на червения килим

Celebrities преди 1 година

Бум! Рири is back! След като обяви дългоочакваното си завръщане към музиката с водещия сингъл за Black Panther: Wakanda Forever, който излиза този петък, най-плодотворният мулти-култи музикант в света направи завръщането си и на червения килим - бамбастично и ултрамодерно, както очакваме от нея всеки път 

„Тя държеше на най-скъпото и кръсти сина си на комикс“: 5 нелицеприятни факта за Меган Маркъл от новата книга на Том Бауър

Celebrities преди 1 година

Кралският биограф Том Бауър, ровейки се във впечатленията и спомените на над 80 души, работили или другарували с Меган Маркъл, издаде втора биографична книга за бившата актриса седмици преди 41-ия й рожден ден. Бестселърът вади скелетите, които херцогинята на Съсекс държи да останат скрити. 

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 11 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.