Следва

Кайли Дженър пак предизвиква революция в мрежата

Синът на Меган и Хари ще бъде принц, когато Чарлз стане крал

Plot twist!

Celebrities преди 3 години

Въпреки че не е обект на чести коментари, Меган Маркъл и Принц Хари са родители на най-сладкото бебе, тоест Арчи - нали не сте забравили? Още нещо любопитно за Арчи: първородният син на Принц Хари не е принц (все още!), а официалното обръщение, с което следва да бъде назоваван е Мастър Арчи Харисън Маунтабът-Уиндзор.

По повод титлата му разполагаме с "update", благодарение на Us Weekly, които предават, че технически Арчи ще стане принц в момента, в който дядо му, Принц Чарлз, стане Крал на Англия - въпреки че, като следствие от отказа на майка му и баща му от кралските задължения и облаги, вероятно на момчето ще му бъде предоставен избор дали да приеме титлата и обръщението "Негово Височество", или пък не.

От изданието акцентират още върху промяната в Протокола от 2013 г., според която всяка кралска особа в "първата шестица" за трона (Арчи ще бъде шести, ако Чарлз стане крал) е задължена да поиска разрешение за женитба. Тоест, Арчи ще трябва да поиска разрешение от дядо си, за да се ожени, макар че това все пак стои като възможност в далечното бъдеще.

Също така, в случай, че сте любопитни като нас, ето как изглежда списъка с претенденти за трона в момента:

1. Принц Чарлз
2. Принц Уилям
3. Принц Джодж
4. Принцеса Шарлот
5. Принц Луи
6. Принц Хари
7. Мастър Арчи

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.