Следва

Прекрасният нов свят

СуперНовата генерация

Та планинските и морските дестинации остават леко на план под съмнение, за сметка на столичните клубове. Които, както винаги...

Галерии преди 16 години
Честита Просвета и славянска писменост на вси българи!

Честито официално излитане от гнездата на новата генерация!

Пожелаваме им да светят като супернова.

Не само на празничния ден! И тъй като дните край тазгодишния 24 Май напомнят миналогодишния 8 Декември, който от сърце желаем на всички въжделяващи догодина да празнуват... даже няма нужда да им лисваме вода!

Та планинските и морските дестинации остават леко на план под съмнение, за сметка на столичните клубове. Които, както винаги, имат грижа за нашето музикално образование и предлагат най-добрите курсове за начинаещи, та до експерти. В програмата опитите с колби по упражнение “Наздраве” са неминуеми, а физическото не върви задължително с възпитание!

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Мюнхен е роден град на едни желани превозни средства. Мюнхен е роден град на не един желан Ди Джей. Безспорно обаче най-известният сред тях е Том Нови<@SITE_URLstrong>. И изключително луксозен избор за петъчната вечер в луксозния клуб Ялта. Том гостува за трети път в Ялта и далеч не крие колко много му харесва. А той се слави със своя вкус. Вкус да създава, ремиксира, да бъде... Присъствието му на събитие си е само по себе си един бурен празник. Където празнуващите са често от най-звездна величина.

Ако пропускате надписите на по-приятните клипове и коментарите по радиото, знайте – “I house you”, “Your Body”, “Unexpected”, “Superstar”, “I Rock”, “My Definition”, “Lovin U”, “Take It” -<@SITE_URLstrong> всички са негови!

Още през '95 година, когато ремиксрира “I’ll house you” на Jungle Brothers<@SITE_URLstrong>, бележи стъпка напред, не само за себе си, а за хаус културата изобщо. През 2000 Том е първият Ди Джей, от немски произход, на който Ministry of Sound поверява ежегодната си компилация.

С появата на дебютния му албум "My Definition"<@SITE_URLstrong>, през 2001, от Мерседес Бенз пък, му поверяват саундтракът си за Формула 1 на родния Нюрбургски пръстен - "Welcome to the Race"<@SITE_URLstrong>. И така, добре дошли на пистата, той ще ви хаусира и ви обича! Шампанско, надникващи от деколтето зърна и полуда, Том Нови е тук! Този петък в Ялта.

Tom Novy, 25 Май, Yalta Club (бул. Цар “Освободител” 20), 23:00

http:@SITE_URL@SITE_URLwww.yaltaclub.com@SITE_URL
tomnovy.com@SITE_URL<@SITE_URLa>
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.myspace.com@SITE_URLtomnovy <@SITE_URLa>


<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Доказателството, че мечтите за реализация се сбъдват, ще можем да открием в Клуб Ескейп в петъчната нощ. Там известният като Add2basket<@SITE_URLstrong> унгарец András Genser<@SITE_URLstrong>, ще намери още една реализация на мечтата си.

Която била, разбира се, да е Ди Джей и да обикаля света. Само че, на 19 годишна възраст, Андрю, освен че учи, работел като пиколо в 5 звезден хотел в Будапеща.

Бакшишите си харчел за винил и се радвал на посещенията на известни Ди Джеи в хотела. Така, носейки кейсовете с плочи, един ден бил забелязан от не кой да е, а от Хари ЧуЧу Ромеро<@SITE_URLstrong>. Който съдействал за András да стане резидент в Пача Будапеща. Практичното название Add2basket<@SITE_URLstrong> произлиза от това на рафтовете на музикалните магазини.

Андрю е създател и на Add2basket Records<@SITE_URLstrong>, принадлежащи към цялостната му концепция за широко слушаемо звучене. Към днешна дата Add2basket<@SITE_URLstrong> разпространява мелодичните и позитивни вибрации в клубния свят и се радва на подкрепата и приятелството на Десин Масиело, Люк Феър, Султан, Паоло Мойо, Онионз и много други. Споделете радостта на една сбъдната мечта!
Add2basket<@SITE_URLstrong>, 25 Май, Club Escape (ул. “Ангел Кънчев” 1); 23:00

www.myspace.com@SITE_URLadd2basket
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.clubescape-bg.com@SITE_URL<@SITE_URLa>

В клуб Червило<@SITE_URLstrong> мечтите на подрастващите ще бъдат озвучавани от родните клубни просветители Стивън и Ясен Петров.
Steven & Jassen Petrov<@SITE_URLstrong>, 25 Май, Клуб Червило (бул. “Цар Освободител” 9); 23:00

metropolis-bg.com@SITE_URL 
<@SITE_URLa>

А любителите на по-тежкото и ърбън звучене също никак няма да останат разочаровани от клубния живот в София този уикенд.
За феновете на дръм и бас откровенията клуб Lifehouse<@SITE_URLstrong> е приготвил програма включваща участието на англичаните Backdraft.<@SITE_URLstrong>
Backdraft, 25 Май, Lifehouse – бул. Витоша 12, 23:00

www.backdraftdj.com@SITE_URL
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.clublifehouse.com <@SITE_URLa>




<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>


<@SITE_URLp>

 <@SITE_URLp>

В клуб BlackBox гост е Ди Джея LETHAL<@SITE_URLstrong> от Limp Bizkit<@SITE_URLstrong>, който ще порази тълпата с всеизвестния си почерк, преди това упражняван при великите House of Pain<@SITE_URLstrong>…
LETHAL<@SITE_URLstrong>, 25 Май., Blackbox<@SITE_URLstrong>, Пиротска 5, 23:00

http:@SITE_URL@SITE_URLwww.myspace.com@SITE_URLdjlethal <@SITE_URLa>

Весело празнуване!<@SITE_URLstrong> <@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Галерии