Следва

Нова книга за Мелания обещава да разкрие всички критики на Първата дама към Тръмп и Иванка

Кайли Дженър пак предизвиква революция в мрежата

Нищо ново за Кайли!

Celebrities преди 3 години

Преди дни Кайли Дженър публикува нова снимка в профила си в Instagram, която бързо стана водеща новина в нета. Ябълката на раздора се крие в надписа "момиче с кафяви очи" под поста. Повод за негодувание са твърденията, че вместо "кафяви очи", в по-ранен коментар тя пише "момиче с кафява кожа". Лекото "недоразумение" моментално превръща Кайли в повод за одумване и критики.

 

Тя реагира мигновено на множащите се като вируси обвинения, твърдящи, че уж е наричала себе си "момиче с кафява кожа". Миналата неделя звездата сподели в Instagram снимка със следния надпис: "момиче с кафяви очи". Въпреки това, веднага започват да излизат различни публикации и скрийншоти, където се вижда крайно неуместният надслов: "момиче с кафява кожа".

В своя защита Дженър отвръща, че всичко това са лъжи. Тя твърди, че оригиналната снимка наистина е редактирана, но само за да добави няколко емоджита. "Това е Photoshopped", пише тя. "Никога не съм писала онова, в което ме обвиняват. Приятен ден". Така или иначе, Кайли постига целта си. Всички отново говорят за нея.

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 22 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 19 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.