Кайли Дженър пак предизвиква революция в мрежата

Кайли Дженър пак предизвиква революция в мрежата

Нищо ново за Кайли!

Преди дни Кайли Дженър публикува нова снимка в профила си в Instagram, която бързо стана водеща новина в нета. Ябълката на раздора се крие в надписа "момиче с кафяви очи" под поста. Повод за негодувание са твърденията, че вместо "кафяви очи", в по-ранен коментар тя пише "момиче с кафява кожа". Лекото "недоразумение" моментално превръща Кайли в повод за одумване и критики.

 

Тя реагира мигновено на множащите се като вируси обвинения, твърдящи, че уж е наричала себе си "момиче с кафява кожа". Миналата неделя звездата сподели в Instagram снимка със следния надпис: "момиче с кафяви очи". Въпреки това, веднага започват да излизат различни публикации и скрийншоти, където се вижда крайно неуместният надслов: "момиче с кафява кожа".

В своя защита Дженър отвръща, че всичко това са лъжи. Тя твърди, че оригиналната снимка наистина е редактирана, но само за да добави няколко емоджита. "Това е Photoshopped", пише тя. "Никога не съм писала онова, в което ме обвиняват. Приятен ден". Така или иначе, Кайли постига целта си. Всички отново говорят за нея.

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.