Следва

Сиртуинова диета и пилатес: рецептата за отслабване на Адел

Нова книга за Мелания обещава да разкрие всички критики на Първата дама към Тръмп и Иванка

Бивша много близка приятелка на Мелания "записва как Първата дама критикува жестоко съпруга си и дъщеря му"

Celebrities преди 3 години

Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady ("Мелания и Аз: възходът и падението на приятелството ми с Първата дама") е на път да измести по предварителни поръчки Finding Freedom, разглеждаща Мегзит като социално-културен феномен. По предварителни данни, четивото обещава в пъти по-голям международен скандал от това за Британската монархия. Според авторката Стефани Уинстън Уолкоф, бивша много близка приятелка на Мелания, в книгата са включени стенограми от записи, на които Първата дама дискредитира Доналд и дъщеря му Иванка.


Ms. Trump: колко "струва" всяка от съпругите и дъщерите на Доналд


Melania and Me предстои да излезе на 1 септември, но вече е достъпна за pre-order в Amazon ТУК. Ето какво още знаем:

Журналистът Яшар Али предава, че от двама сигурни източници разбира как Стефани Уолкоф записва личните си разговори с госпожа първата дама, в които Мелания е болезнено откровена по отношение на съпруга си и по-голямата му дъщеря Иванка. "Стефани Уинстън Уолкоф разполага със записи как първата дама прави презрителни коментари за президента и големите му деца и ще публикува коментарите си в Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady", пише Али.


Нова книга за "несподелената история" на Мелания Тръмп и какво ни разказва


След като не разполагаме с повече детайли относно поредната книга с биографичен елемент за Мелания Тръмп, позволете ни да се спрем върху описанието й в Amazon:

"В този откровен и емоционален мемоар Стефани Уинстън Уолкоф ни отвежда в Тръмп Тауър и Белия дом, за да ни разкаже забавните, интригуващи и сърцераздирателни истории от много близкото й приятелство с една от най-известните жени в света; жена, която малко хора разбират истински."


Мелания Тръмп на 50. Петте най-противоречиви аутфита на Първата дама


Каква е реакцията на Мелания, след като разбира за аферата на мъжа й със Сторми Даниелс; при вида на записа Access Hollywood? Разбира ли се с Иванка Тръмп? Защо облече онова “I really don’t care, do u?” яке? Щастлива ли е като Първа дама? Щастлива ли е изобщо? Уолкоф има някои идеи...

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 19 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.