Следва

LOL: тийнейджъри осмиват моделите на Gucci

Уличният стил на звездите: покажи ни бедро, Ирина

90's girl

 

Street Style преди 3 години

Може и професионалните ангажименти на топмодела Ирина Шейк да са съобразително ограничени, заради коронавирус пандемията, но от март насам 34-годишната рускиня превърна нюйоркските улици и паркове в свой подиум и за щастие, не ни лиши от присъствието си. Най-често на разходка с малката Леа Шейк Купър, но от време на време и под ръка с новия любим, Ирина е, освен всичко друго, и стрийт стайл сензация.

Моделът подхожда отговорно към аутфит-изборите си, изключение не прави и тазседмичната романтична визия. Шейк се спря на дълга до средата на прасеца рокля със закопчаване по цялата дължина на дрехата, което, разбира се, красавицата пренебрегна, за да остави на показ едно от хилядите достойнства на фигурата си - дългите стройни крака.


12 пъти Ирина Шейк "по без бельо"


Под 90-тарската рокля, по една от която, вярваме, всяка от майките ни все още пази, се белее класически тишърт, а на рамото й запазено място има хитът сред чантите тази година. Интересен милитъри завършек на цялото дават грубоватите Doc Martens, които Ирина направо обожава и не пропуска възможност да разходи.

Златокоската Леа по нищо не отстъпва на майка си като за играта си в парка очевидно предпочита Burberry на Рикардо Тиши - семейна черта?

More Street Style