Следва

Кейти Пери и Орландо Блум станаха родители!

LG с революция в пречистването на въздуха в личното ни пространство

LG разкрива бъдещето в сферата на здравето и чистия въздух на IFA Берлин

 

Health преди 3 години

LG Electronics (LG) даде нов поглед на идеята за достъп до по-чист въздух, представяйки PuriCare™ Wearable Air Purifier на IFA 2020. Като световен лидер в решенията за по-чист въздух, LG отдавна се асоциира с предложения, насочени към здравето и хигиената. В резултат на тази репутация е създадена изцяло нова категория от лични преносими приспособления за пречистване на въздуха в полза на хората. LG PuriCare Wearable Air Purifier ще е наличен за продажба на избрани пазари през четвъртото тримесечие на годината.

LG PuriCare Wearable Air Purifier решава проблема с маските – тези, които са направени у дома и не са с необходимото качество, и тези за еднократна употреба, които са в недостиг. PuriCare Wearable Air Purifier се състои от два H13 HEPA филтъра, подобни на тези, които се използват в останалите продукти на компанията за пречистване на въздуха у дома.

Използвайки най-новите открития на LG в пречистването на въздуха, високоефективните сменяеми филтри позволяват на PuriCare Wearable да осигурява свеж и чист въздух както навън, така и в затворени помещения. С двойните си вентилатори и патентования респираторен сензор, приспособлението на LG позволява на потребителите да поемат чист, филтриран въздух, докато сензорът разпознава цикъла и обема на поемане на въздух и настройва двойните вентилатори с тристепенна скорост на работа. Те автоматично се забързват, за да подпомогнат вдишването, и бавно намаляват скоростта, за да ограничат съпротивлението при издишване, така че да улеснят самото дишане.

Ергономично проектиран след подробен анализ, LG PuriCare Wearable приляга плътно върху лицето с цел да предотврати пропускането на въздух около носа и брадичката. Дизайнът му позволява да се носи часове наред без да се нарушава комфорта. Ефективната и лека 820mAh батерия предлага до осем часа работа в лек режим на работа и два часа при засилен.

Персоналният пречиствател за въздух се предлага с калъф, който допринася за хигиената между ползванията. Снабден с UV-LED светлини, които убиват вредните микроби, единственият по рода си калъф може дори да зареди маската и да изпрати известие до мобилното приложение LG ThinQ (Android / iOS), когато филтрите трябва да бъдат заменени. И понеже всеки компонент на LG PuriCare Wearable - от филтрите до лентите за ушите - са сменяеми и рециклируеми, приспособлението е едно напълно природосъобразно решение.

„PuriCare Wearable Air Purifier е вълнуващо допълнение към нашата нарастваща гама от продукти, създадени да осигурят значителни ползи за здравето и хигиената,“ споделя Дан Сонг, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Във време, в което потребителите търсят начини да улеснят живота си и да го направят по-безопасен, е важно да можем да предложим стойностни решения.“

Кликнете тук, за повече информация.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.