Следва

Джиджи Хадид показа бебето, направи го неимоверно красиво

Кейти Пери и Орландо Блум станаха родители!

Baby On Board

Love преди 3 години

35-годишната Кейти Пери и 43-годишният й годеник Орландо Блум станаха родители на малка госпожица на име Дейзи Дав Блум. Двойката сподели радостните вести в Инстаграм профила на UNICEF (и двамата са посланици на организацията). Кейти и Орландо публикуваха черно-бяла снимка на миниатюрната бебешка ръчичка на дъщеря си, придружена от кратко посвещение:

"Летим на крилете на любовта и чудото от благополучното пристигане на дъщеря ни. Но знаем, че ние сме късметлии, защото не всеки има възможността да изпита толкова леко раждане като нас. По света има общности, които все още изпитват недостиг на здравни служители; на всеки 11 секунди умира по една родилка или бебе, в повечето случаи поради причини, които могат да бъдат избегнати. От началото на пандемията все повече животи на новородени са застрашени, поради повишения недостиг на вода, измиващи препарати, ваксини и медикаменти, които предотвратяват заболяванията. Като родители на новородено, намираме това за сърцераздирателно и сме съпричастни с борещите се родители навсякъде по света повече от всякога.

Като посланици на добрата воля знаем, че UNICEF е там, на място, и прави каквото е нужно, за да получи всяка родилка достъп до помощта на здравен работник и добро здравеопазване. В чест Дейзи и на голямото сърце, което знаем, че вече има, стартираме страница за дарения на името на ДДБ. Подкрепяйки каузата, вие осигурявате безопасен и защитен старт в живота на всяко дете. Надяваме се сърцата ви да са изпълнени с щедрост.

С благодарност,

Кейти & Орландо"

За бременността на Кейти разбрахме през март по сравнително необичаен начин - изпълнителката публикува видео към песента Never Worn White, в което демонстрира вече оформеното си коремче, а малко по-късно двойката сподели, че очаква момиченце със снимка на лицето на актьора, омазано в розов крем.


"Порази ме": Орландо Блум за първата среща с Кейти Пери


Орладно и Кейти са заедно от четири години, а плановете им за сватбено тържество това лято бяха отменени от вие-знаете-кого. Пандемията, оказва се, повлиява сериозно на емоционалното състояние на поп изпълнителката - Кейти призна на феновете си, че страда от депресивни състояния и често плаче.

"Понякога не знам кое е по-зле: опитите да избегна контакт с вируса или фазите на депресия, които идват с тези нови норми", изказа още преди месеци отношението си Пери.

More Love