Следва

Само дни след раздялата с Джон Милър, Дженифър Гарнър е с Брадли Купър

Джиджи Хадид показа бебето, направи го неимоверно красиво

Прекрасни снимки и (доста) детайли около бременността на красивата Джиджи Хадид. Защо не споделяше, какво й липсва, какво носи и още... 

Celebrities преди 3 години

Джиджи Хадид и приятелят й, Зейн Малик, очакват първата си рожба, мини-Джиджи, съвсем скоро, още следващия месец. Дълго време Джиджи държа всички в неведение за бременността си, до вчера, когато зарадва световните модни медии с няколко прекрасни черно-бели снимки, направени от дуото модни фотографи Luigi and Iango. Кадрите са ефирни, красавицата прилича на ангел, прегърнала рожбата в тялото си с нежни ръце. 

“отглеждайки ангел :)“ написа тя на една от снимките, а на друга "7.26.20", което, предполагаме, е датата, на която са направени те. “Възхищавам се на това време. Оценявам цялата ви любов и безкрайните благопожелания“.

Джиджи задоволи не само желанието да я видим, но и любопитството ни: защо моделът не пожела да демонстрира бременността си в публичното пространство?

“Знам, че много хора са объркани от факта, че не споделям повече. Но аз съм бременна по време на пандемия. Очевидно е, че бременността ми не е най-важното нещо, което се случва на света. Това е причината, поради която не се чувствах окей и нямах нуждата да споделям повече, освен със семейството и приятелите си“, обяснява Хадид и добавя: “много хора загубиха живота си заради коронавируса – от началото на годината до сега – а когато започна и движението Black Lives Matter, реших, че присъствието ни в социалните мрежи трябва да се отнася до тези неща“.

Хадид пусна Инстаграм лайф миналия месец, като отговори на въпроси на феновете си. “Толкова съм благодарна за всички позитивни коментари и въпроси и искам да знаете, че всички сме добре и здрави, всичко върви чудесно. Обичам ви!“

“Правя много снимки на коремчето си и редовно пращам на близките хора. Всичко е много сладко и вълнуващо, опитвам се да го документирам до последния детайл, защото постоянно чувам, че е важно да се насладиш на бремеността и да запазиш спомени от това.“

Приятно е да споделим, че бъдещата майка обещава да споделя повечко за тези преживявания в бъдеще: “Чувствам, че в момента просто искам да го изживея. Пиша редовно в дневника си и не искам да се притеснявам за това постоянно да изглеждам добре и да съм редовна в социалните мрежи“.

Има нещо, обаче, което моделът трудно преживява и това е фактът, че не може да практикува любимия си спорт – конна езда. “В началото яздех (само по малко и само ходом), но вече не. Липсва ми много!“, пише в отговор на фен, който я пита как съчетава спорта с очакването на бебе. Знаем все пак, че Джиджи не спира да поддържа връзка с животните: “стоя при тях, храня ги с моркови“. Красавицата, 25, споделя, още, че “живее“ в ленени дрехи, защото “са свободни и леки, а навън е so f---ing hot“.



Всичко е перфектно, по собствените й думи, и с любимия. Източник, близък до семейството, споделя, че двамата преживяват очакването на първа рожба напълно безпроблемно за двойка, събрала се отново само преди година. “Нещата вървят много гладко, те са по-близки и сплотени от всякога“.

Двойката обитава апартамент в Ню Йорк - “страстен проект и мечтано място“, за което Джижи отделя много усилия през последната година. Бъдещите родители “четат книги заедно, забавляват се, планират хоспитализирането и пазаруват за бебчето“

Колкото и малко да знаем за тази история, признаваме, че изглежда красиво. Ще следим подробностите около мама и бебе Хадид, а дотогава пожелаваме Късмет! 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 10 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.