Джиджи Хадид показа бебето, направи го неимоверно красиво

Джиджи Хадид показа бебето, направи го неимоверно красиво

Прекрасни снимки и (доста) детайли около бременността на красивата Джиджи Хадид. Защо не споделяше, какво й липсва, какво носи и още... 

Джиджи Хадид и приятелят й, Зейн Малик, очакват първата си рожба, мини-Джиджи, съвсем скоро, още следващия месец. Дълго време Джиджи държа всички в неведение за бременността си, до вчера, когато зарадва световните модни медии с няколко прекрасни черно-бели снимки, направени от дуото модни фотографи Luigi and Iango. Кадрите са ефирни, красавицата прилича на ангел, прегърнала рожбата в тялото си с нежни ръце. 

“отглеждайки ангел :)“ написа тя на една от снимките, а на друга "7.26.20", което, предполагаме, е датата, на която са направени те. “Възхищавам се на това време. Оценявам цялата ви любов и безкрайните благопожелания“.

Джиджи задоволи не само желанието да я видим, но и любопитството ни: защо моделът не пожела да демонстрира бременността си в публичното пространство?

“Знам, че много хора са объркани от факта, че не споделям повече. Но аз съм бременна по време на пандемия. Очевидно е, че бременността ми не е най-важното нещо, което се случва на света. Това е причината, поради която не се чувствах окей и нямах нуждата да споделям повече, освен със семейството и приятелите си“, обяснява Хадид и добавя: “много хора загубиха живота си заради коронавируса – от началото на годината до сега – а когато започна и движението Black Lives Matter, реших, че присъствието ни в социалните мрежи трябва да се отнася до тези неща“.

Хадид пусна Инстаграм лайф миналия месец, като отговори на въпроси на феновете си. “Толкова съм благодарна за всички позитивни коментари и въпроси и искам да знаете, че всички сме добре и здрави, всичко върви чудесно. Обичам ви!“

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.