Следва

Брад Пит илиза с "немската Ирина Шейк", ето какво научихме за нея

Само дни след раздялата с Джон Милър, Дженифър Гарнър е с Брадли Купър

Някой още да се съмнява дали Дженифър Гарнър излиза с Брадли Купър след като скъса с Джон Милър?

Celebrities преди 3 години

Скоро след като гръмна вестта за раздялата й с 42-годишния Милър, звездата от филма "13 Going on 30" е щракната да се разхожда, да събира тен и да интимничи в компанията на познато лице от екрана. Ето така се преодолява раздяла!

Ако вярваме на папарашките снимки, на 5 август по обяд, 48-годишната актриса се присъединява към 45-годишния Купър и дъщеричката му на плажа в Малибу. Звездата от филма Alias ​​сияе от щастие, докато си играе на пясъка с 3-годишната Леа Де Сен Шейк Купър, грижите по която актьорът споделя с бившата си приятелка Ирина Шейк. Макар да не е ясно дали актьорът от A Star Is Born е романтично свързан с Гарнър, източници, близки до дуото, твърдят, че са „добри приятели" от години, тъй като играят в общ тв-сериал още от 2001 г. Без значение кой какво казва, е прекрасно да видим как двама красиви и необвързани актьори се наслаждават на компанията си.

Гарнър, разбира се, е доста по-прясно сингъл в сравнение с Купър. Докато той прекъсна отношенията си с модела Ирина Шейк през 2019 г., новината за раздялата на Гарнър с Милър, който й бе гадже две години, гръмна едва в четвъртък, 6 август. In Touch е първата медия, която съобщава това: "Те се разделят още преди LA да падне под карантина", казва източникът им.  "Джен и Джон запазват приятелските си отношения и е напълно възможно да подновят връзката си в бъдеще, но за сега всичко между тях е приключило."

Us Weekly пък акцентира, че раздялата е свързана с разминаване в представите на двамата за брака. „Той отдавна е готов да й предложи, но тя се страхува от обвързване", споделя авторът и потвърждава, че двамата запазват топли взаимни чувства. "Разделят се изключително приятелски", добавя източникът. 

Гарнър и Милър започват да се срещат през 2018 г., а през октомври същата година вече се шушука, че двойката е "заедно от шест месеца", след като Гарнър финализира развода си. Преди това актрисата е омъжена за звездата от "Арго" Бен Афлек, още от 2005-та, като двамата остават заедно до раздялата си през 2015 г. Имат три деца: дъщерите Виолет, на 14 и Серафина, на 11, и синът Самуел, на 8. Според авторите на статията: "Това, че Джен отново си има приятел, е най-хубавото нещо от много време насам за нея и екссъпруга й Бен".

Защото откакто са само родители (а не партньори), двамата са си още по-близки и с радост се подкрепят в решенията, които всеки от тях взема за живота си. Междувременно Афлек започва да се среща със звездата от Knives Out Ана де Армас през март 2020 г.

В началото на 2020 г. отношенията на Гарнър и Милър изглеждат перфектни - Джен е "изключително доволна и блажено щастлива" по това време. И звучи съвсем логично, че Милър вече мисли за брак: "[Джон] много иска да се ожени за Джен, но знае, че не трябва да прибързва", разказват инсайдъри. 

Ето защо е напълно възможно Гарнър да се е почувствала пресирана, което да е наклонило везните в посока раздяла. Засега изглежда, че звездата от Peppermint се наслаждава на свободата си в компанията на Купър. Въпреки че не е ясно дали между тях прехвърчат романтични искри, не бихме се учудили, ако отношенията им се развият и прераснат в любовен роман. В крайна сметка това не е първият път, когато за Гарнър и Купър се носят слухове, най-вероятно няма да е и последният, уверяват близки до двамата актьори. Пък и то се вижда. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.