Следва

Инстаграм кипи от пресни улики за любовния живот на Зендая и Джейкъб Елорди

Брад Пит илиза с "немската Ирина Шейк", ето какво научихме за нея

Запознайте се с Никол Потуралски

Celebrities преди 3 години

Първи признаци за повече от чисто приятелска връзка между 56-годишния актьор и 27-годишния немски модел се появиха в средата на седмицата, 26 август, за да бъдем точни, след като двамата бяха забелязвани от ловки папараци заедно във Франция. Според "кореспондентите" на сп. OK!, двойката изглежда като "влюбени до уши тийнейджъри", непосредствено преди полета си.

В сряда сутрин Пит и Потуралски кацат на летище Шарл дьо Гол - Никол лети от Берлин и изчаква полета на Брад от Щатите, предават репортерите на същото издание. "Никол беше вече в Париж, а Брад долетя от LAX. Целуваха се и той беше супер внимателен към нея. Намираха се на доста оживено място, но не мисля, че го интересуваше кой ги наблюдава. Тя е истинска красавица и очевидно доста по-млада от него", разказва очевидец пред списанието.


Жената, която гримира Д-то на Брад Пит


След като и двамата са вече на френска територия, се качват на частен самолет. "Наеха кола, която ги откара до следващия полет", разказва друг очевидец на Entertainment Tonight. "След това са забелязани в Южна Франция." По неофициални данни, двойката каца на летище Le Castellet, на 50 километра от Шато Миравал - имот, собственост на Брад и бившата му съпруга Анджелина Джоли. Шатото, което двойката купи през 2008 г. за $67 милиона - също и мястото, от което се движи бизнеса им с вина - е снабдено със спа център, вътрешен басейн, киносалон и 35 спални. Не е зле като за първа официална среща, нали?

Имайки предвид криптираните съобщения и доста обърканите сигнали, които Брад изпраща по отношение на любовния си живот, дори не можем да предположим от колко време актьорът се среща с Никол. "Дори не знам с колко жени са ме набеждавали, че излизам през последните две или три години", каза Брад пред The New York Times през декември. "И с никоя не улучиха."


ЧРД, Брад! Ние те харесваме и с ботокса, оформената с филъри челюст, корекцията на ушите и останалите операции


В интерес на истината, в последната година действително "се запознахме" с доста дами в подозренията си, че именно те имат специално място в сърцето на актьора - та, Никол няма да е първата, но все пак - ето какво успяхме да научим за "немската Ирина Шейк":

Модел е - очевидно
Започва да се развива в родната Германия, а вече покорява световната модна сцена със своите 178 см. Владее няколко езика, което вероятно улеснява world-wide ангажиментите й. Никол вече може да се похвали с няколко доста престижни ангажимента - снимала е сесии за Harper’s Bazaar и ELLE Germany, като в последната, появата си анонсира по следния начин: "Не бих могла да бъда по-горда и благодарна за тази възможност и този шанс!" Постът е от 5-ти август и продължава: "Благодаря ви, @ellegermany @andreasortnerstudio @tinkavalerie и всички останали!"

Любопитна е
Потуралски се менажира от агенция A Management и от кратката биография в официалния им сайт разбираме доста за любопитната й натура. Когато я питат каква суперсила би си избрала, ако имаше тази възможност, Никол пише: "Да пътувам във времето, за да видя със собствените си очи всички онези невероятни места и исторически събития - включително и бъдещите." Интерсно, дали е предвиждала за себе си ваканция в Южна Франция с Брад Пит?

"Нико"
Новата приятелка на Брад Пит се подвизава като Нико - не просто сред приятели и познати, но и във всички официални моделски агенции, с които работи.

Има син
Въпреки че Инстаграм профилът й е изпъстрен с фотографии от работните й ангажименти и някое друго off-duty селфи, след кратко проучване не бе трудно да открием, че Никол е и майка на очарователно момченце!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.