Следва

7-те визии-икони на Иман

Инстаграм кипи от пресни улики за любовния живот на Зендая и Джейкъб Елорди

Изглежда, че в отношенията между Зендая и Джейкъб Елорди липсва най-важното – горещи ъпдейти!

 

Celebrities преди 3 години

Засега близостта им е доста обсъждана, но потвърждение, че между тях има нещо повече, така и не идва. Феновете на двойката търпеливо чакат каквато и да е индикация, че звездите от Euphoria са заедно.

През юли т.г. Джейкъб най-сетне хвърли "кокалче" на прегладнелите за пресни клюки по време на интервю, с което промотира завръщането на лентата Kissing Booth, където си партнира със звездната актриса Джоуи Кинг. За онези, които са пропуснали, ще кажем, че двамата също имат общо минало. И както прекрасно се досещате - това обстоятелство прави коментарите за любов и връзки още по-интересни. Какво съдържат тези коментари ще разберете сами от стените на Зендая и Джейкъб в Инстаграм.

Независимо дали Джейкъб има предвид Зендая или Джоуи, едно е сигурно: той обича да държи романтичния си живот относително настрана. В интервюто си за Entertainment Tonight наскоро той признава, че се чувства длъжен да "игнорира" вниманието, което феновете отделят на личния му живот.  "Дори и фактът, че някой, когото не познавате, знае вашето име, може да бъде доста притеснителен. Но в крайна сметка гледам да се абстрахирам", казва той.  "Представете си, че гледате магазина зад ъгъла от мястото, където сте сега. Каквото и да говорят хората, не е ваша работа. Отговорни сте само за това как се чувствате. За съжаление, просто моето име е включено в "клюкарското меню", но това наистина няма нищо общо с мен. Това просто не влияе на траекторията на моя живот."

Достатъчно е да се каже, че цялата статия за отношенията на Зендая и Джейкъб не е нещо, на което звездата на Kissing Booth 2 ще обърне внимание. Просто го правим за феновете им! Ето всичко, което знаем дотук за близките отношения между Зендая и Джейкъб:

 

Август 2019: Зендая и Джейкъб Елорди са на ваканция в Гърция

 

Миналото лято няма нищо общо със сегашното, най-малко защото тогава всички все още обикалят света безпрепятствено. Зендая и Джейкъб се възползват от това, пътувайки заедно до Атина. Дуото е забелязано в разпространяващата се като вирус публикация в Instagram, където фен се пошегува: "По дяволите, тя никога не ме оставя да я снимам", след като публикува случайната фотобомба не на кой да е, а на самата Зендая. Актрисата от Euphoria не е сама в кадър. Джейкъб е до нея и, според зрителите в Акропола, където те са на турне, двойката „изглежда така, сякаш е малко повече от близка", споделя източник на „Weekly". „В един момент виждаш, че те не просто вървят един до друг, но се докосват и флиртуват".

Когато Зендая е попитана за пътуването, актрисата отговаря: "На почивка съм със семейството си, много сладко преживяване." Не се отваря и дума за Джейкъб, въпреки че феновете могат само да си представят колко „сладко" му е било по време на пътуването.

 

Октомври 2019: Зендая и Джейкъб Елорди на любовна среща в киното

 

След няколко месеца, Зендая и Джейкъб се осамотяват за романтична кино вечер в Лос Анджелис. "Бяха просто двамата заедно", издава зрител пред Us Weekly. "Джейкъб изглежда като че ли се опитва да бъде инкогнито, нахлупил шапка върху лицето си." Макар че е напълно правдоподобно двойката просто да си устройва перфектната платонична среща в галерията "Sherman Oaks", опитите на Джейкъб това да остане в тайна определено поражда въпроса: "Какво имаш за криене, а?".

 

Ноември 2019 г.: Зендая и Джейкъб Елорди прекарват Деня на благодарността заедно

 

Месец след тайната им кино-среща в L.A., Зендая и Джейкъб отново са забелязани от феновете - този път в друга страна. Двойката отлита за Австралия, за да присъства на наградите Мъж на годината на списание GQ Australia 2019, по повод Деня на благодарността. И Зендая, и Джейкъб са там, за да бъдат отличени съответно за Жена на годината и за телевизионен актьор на годината. Благодарение на така органидираната програма, презокеанското им рандеву отново минава под знака на служебните ангажименти.

По-късно същата седмица обаче Зейдая и Джейкъб са заснети да се возят в градския транспорт в Сидни и да се разхождат из града с родителите на Джейкъб. Развитието на отношенията им става още по-неясно, когато GQ Australia публикува ново интервю с Джейкъб, където той каза, че Зендая му е като „сестра". Ако трябва да сме честни - това е един от най-лошите варианти.

 

Януари 2020: Зендая и Джейкъб Елорди все още са в приятелскaта зона

 

Нова година, нова възможност да се постави рекорд. Зендая изглежда прави точно това на наградите на Американско-австралийската асоциация за изкуство в Ню Йорк, където звездата на Еуфория решава да доразвие коментара на Джейкъб за „сестрата". Тя поздравява колегата си за приза „Изгряваща звезда" и припомня на всички, че той е нейният „най-добър приятел" по време на речта си.

"Благодаря ти, че си толкова прекрасен във всичко, което правиш, и че го приемаш толкова сериозно; с теб е невероятно да се работи", казва тя. „Противно на характера ти (в Euphoria), в действителност ти си великолепен човек." Може би все пак са любовници? Кой знае.

 

Март 2020: Зендая & Джейкъб Елорди пазаруват заедно в Лос Анджелис

 

До този момент всички знаци сочат, че отношенията на Зендая и Джейкъб Елорди са много повече от платонично приятелство. След като двойката се връща в L.A., са забелязани да пазаруват заедно в магазин за хранителни стоки и да обикалят местните вехтошарски пазари в търсене на винтидж находки. Източник на Us Weekly твърди, че този път майката на Зендая прави компания на двойката. По-късно, през март, запознати споделят, че Зендая купува собствен дом за 4 милиона долара в Лос Анджелис. Това е прекрасна новина за звездата от Spider-Man: Homecoming, но изглежда, че този ход май не е най-добрият сценарий за Джейкъб, чието семейство все още е в Австралия.

 

Юли 2020: Зендая и Джейкъб Елорди се карантират поотделно

 

Идва ред и на Лято 2020. Вече е юли, а Зендая и Джейкъб не са забелязвани заедно от март, вероятно защото са под карантина. Знае ли човек - хиляди километри един от друг - Джейкъб прекарва времето си, социално дистанцирайки се в къщата на родителите си в Бризбейн, докато Зендая се радва на новите си придобивки в L.A.

Но е възможно двойката все още да поддържа жив романса си, въпреки дистанцията. В неотдавнашно интервю за The Rundown, Джейкъб дава съвети на феновете за справяне с отношения на далечни разстояния през тези несигурни времена. „Вземи телефона и си дай сметка, че FaceTime е най-големият подарък, който имаме във време като това", казва той. "Не изпращайте мимове и GIF файлове на любимите си, просто им се обадете."

Дали ще последва собствения си съвет остава да видим. Да се ​​надяваме, че връзката на Зендая и Джейкъб Елорди скоро ще получи окончателната актуализация, от която се нуждае.

More from View Sofia

Balenciaga и Adidas "разкарват" Кание Уест, скандалите им дойдоха в повече

Celebrities преди 1 година

Скандалното поведение на Кание Уест може да доведе до пълен игнор на рапъра в света на модната индустрия. Balenciaga, например, доскоро пръв приятел с Йе, определено се дистанцира, отървавайки се от всичко, което напомня за колаборациите им

Обичам те, не те обичам, Mr. Big... Защо той е най-добрият и най-ужасният мъж, случвал се на Кари

Celebrities преди 2 години

Който е гледал дори малко от "Сексът и градът“ със сигурност е припознавал ситуациите на героите от сериала със свои собствени, познавайки до болка чувствата на вълнение от нов чифт Mанолота на Кари, романтичните разочарования на Шарлът, екзистенциалните кризи на Миранда или сексуалните пламъци на Саманта

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 17 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 13 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.