Следва

"Храбрият шивач" на Ganni

Кой кой е в модата днес: Maria Simun

Мария Симун е псевдонимът, зад който стои младата и талантлива Мария Уркихо.

All fashion преди 3 години

Наречена от модната индустрия "дизайнерът на милениалите", тя ни представя вълнуваща фотосесия по улиците на Доностия (Каталуня). Моделите са от лятната колекция на собствената й линия Simun Basic.  Която включва и ежедневната риза на "Hombres" – първото й предложение за мъжката публика. Почитателити й успяха да му се насладят през януари в рамките на Mercedes-Benz Fashion Week в Мадрид.

Simún е флагман на новото поколение моделиери на испанската сцена. Родената в Мадрид дизайнерка е една от най-добрите представители на съсловието в Европа. Нейната смела, безгрижна и свежа естетика е перфектното продължение на креативната й индивидуалност, която идеално се вписва в разнообразието и еволюцията на съвременната мода. Неслучайно финият й подход завладява всички, докоснали се до творчеството й.

За радост на любителите на таланта й, Мария ни кани да прекараме един уикенд в Сан Себастиан. Насладете се на топлите ранни дни на есента с приятели, похапвайки шишчета в Bar Sport или Borda Berri или разхождайки се по пристанището със сладолед в ръка, усмихнете се и продължете по брега на Кантабрийско море. Не пропускайте слънчевите бани на плажа La Concha и запазете следобеда за чаша кафе на терасата на La Perla. По залез пък се потопете в най-красивата гледка на града.

Мария Симун ни пренася в Доностия с последната си фешън книга

Книгата разказва за духа на елегантната романтика, който витае из Доностия. Снимките, заснети от Хелена Гони, ни пренасят в едни по-добри отминали времена. Градът е чудна смесица от класиката, открадната от актрисите и известните личности в Кан или от града на светлините – Париж, примесени с местната атмосфера на по чаша бира и "тапас", която не губи от изтънчеността си. Местните живописни традиции (особено прочутата costumbrista) са изключително красиви и поразително напомнят за самата Мария Симун.

Клаудия Чокаро носи най-новото от фините и деликатни облекла от лятната линия на Simun Basic. На снимката долу моделът носи звездната риза на "Hombres". Освен във фотосесията, ценителите могат да видят Чокаро и във филма "Хил Канпаяк" на 24 септември, т.е. днес, в рамките на филмовия фестивал в Сан Себастиан.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.