MTV VMAs 2020: знаковата постепидемична мода на Червения килим

MTV VMAs 2020: знаковата постепидемична мода на Червения килим

Извънредното издание на наградите на MTV премина снощи в по-особена от обичайно приетата атмосфера от последните години. Причината е съвсем очебийна - нищо не е същото, каквото беше.

MTV Video Music Awards церемонията бе водена от актрисата Кеке Палмър, и, както обичайно, излъчи най-доброто на музикалния небосклон за годината.

Предвид COVID-safe предписанията на организаторите, събитието се проведе на няколко открити места из Ню Йорк, по едно в петте основни района на града.


Г като Гаф: Многото модни недомислици от червения килим на MTV наградите


Естествено, многобройна публика няма, но за сметка на това каймакът на бизнеса е налице. Стилни, елегантни, ефектни, на място снощи изгряха Лейди Гага и Ариана Гранде (двете имат вече обща песен), BTS, Майли Сайръс, The Weeknd, Doja Cat, и още, като всички имаха планирани изпълнения на живо на различните сцени в мегаполиса. 

Независимо от стандарта на социално дистанциране тази година, поради който част, и то по-голямата, от изпълненията бе предварително записана, все пак имаше класически, и физически, червен килим, както подобава на събитието VMAs. Любопитен факт е, че звездите позират на червения килим с голям аванс във времето, преди реалната им музикална изява. Без съмнение, вечерта ще остане знакова в исторически план - именно тя е едно от първите големи артистични събития с физическо присъствие на звездите от началото на пандемията, съответно големите имена от шоубизнеса се постараха да изглеждат повече от добре.

Кой в какво се появи на 37-та годишна церемония на музикалните награди, следва надолу.


Бела Хадид в стайлинг на Carlos Nazario


Майли Сайръс в Mugler


Лейди Гага в Area

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.