Опс: приятелката на Брад Пит се оказа омъжена

Опс: приятелката на Брад Пит се оказа омъжена

Love in the time of Corona!

Тъкмо придоби статута на "годеницата" на Брад Пит, защото мнозина колеги от западни медии й лепнаха това звание в момента, в който папараци я засякоха до звездата, и изневиделица се оказа, че новото момиче на Брад - 27-годишният германски модел Никол Потуралски е омъжена.

Вярно, копието на Ирина Шейк, за което разказахме всичко, което е известно ТУК, е в отворен брак с 68-годишния си съпруг. "Page Six" разкриват, че Потуралски е омъжена за известния немски ресторантьор Роланд Мeри от около 8 години, двойката има и малко дете - Емил. Наречете го модерно, наречете го странно, наречете го шамар в лицето на Анджелина Джоли, но слуховете относно запознанството на Пит и Потуралски са категорични, че то е станало именно на терена на съпруга. Двамата се срещат за пръв път в един от ресторантите на Мери в Берлин, по време на прес-тура на екипа Once Upon a Time in Hollywood на Тарантино, за ролята си в който Брад получи Оскар за поддържаща роля.


Роланд Мeри

Случката е от август 2019, а след нея двойката е спорадично "хващана" заедно - например на концерт на Кание Уест в Лос Анджелис три месеца по-късно.

След като е потърсен от британския Daily Mail с молба да потвърди връзката на жена си с Пит (която връзка в момента изглежда се вихри сред красотите на Южна Франция), Мери казва: "не коментирам" и затваря телефона. В негова защита мигновено казваме, че надали има някой, който би се оказал разговорлив, ако го запитат какво мисли за изневярата на собствената си съпруга с Брад Пит. С Брад. Пит.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.