Следва

Време е за тост, защото любимите ни бонбони After Eight идват с вкус "джин с тоник".

Тоалетите на Лейди Гага на MTV VMA 2020 - 9, и то какви!

Светските събития се връщат с плаха крачка в живота ни, с уточнението, че придобиват нови формати.

Celebrities преди 3 години

Като този на 37-та церемония MTV Video Music Awards 2020, която се проведе снощи, 30 август, в Ню Йорк. Организаторите на събитието се оказаха загрижени за максималната безопасност на звездните гости, сред които Бела Хадид, Майли Сайръс, Лейди Гага, Джоуи Кинг и кой ли още не.

Триумфът на Червения килим обаче категорично вписваме в графата Гага, която, освен че победи в четири категории, което я прави лидер по брой събрани статуетки, буквално взриви аудиторията, както на място, така и навсякъде по света с божествено измислените си артистични тоалети, епатажни и креативни до безкрай, с общ брой 9.

В пълно съответствие с новата реалност, с която ни застреля тази година, да си го кажем направо, Лейди и екипът й, в който с водеща роля са стилистът Никола Формикети, визажистът Сара Тано и коафьорът Фредерика Аспираса, измислят серия тоалети за повода, които предпазват лицето на певицата, правейки това с тотален уау-ефект. В първата поява на звездата виждаме сребриста рокля от Area, директна препратка към възможните извънземните присъствия около нас. Драматичната дреха с фактурни дипли и обемна пола допълва прозрачен шлем. За хита "Rain On Me", записан с Ариана Гранде, Лейди Гага получи статуетката за "Най-добра колаборация" - за това, второ по ред излизане на Наградите, певицата избира къса сюрреалистична рокля и защитна маска от Iris van Herpen.


Лейди Гага: "Нямам търпение да бъда майка!"


Втората награда за песента "Rain On Me" Лейди Гага взе в изумрудена бална рокля на дизайнера Christopher John Rogers, а приза "Артист на годината" получи в блестящ гащеризон плюс пелерина от Valentino Haute Couture. Последва пухесто съвършенство, комбинирано с металичен плащ от Candice Cuoco. Останалото от снощното пиршество - в галерията ни.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 2 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.