Следва

Много мила: Кейти Пери пет дни след раждането

Време е за тост, защото любимите ни бонбони After Eight идват с вкус "джин с тоник".

Това лято минава под знака на пикантната тенденция за добавяне на екзотични вкусове към любимите ни сладки лакомства - от портокаловия шоколад Toblerone до оранжевия Twirl.

 

Food преди 3 години

Но бонбоните с алкохолен пълнеж също изживяват звездния си миг. От Великден насам се наслаждаваме на  "пияните яйца, а това лято на кулинарната сцената изгряват и шоколадови бисквити с алкохолна плънка.

Ето че и любимите ни шоколадови After Eight не изостават от тренда и ни сюрпризират с вкус "джин тоник", който определено обира точките.

О, да, наистина вече съществува лимитирана версия на класическото "коледно лакомство" във вариант фондан с аромат на джин тоник, покрит с традиционния тъмен шоколад, който е на път да разбие британския пазар. Там те се предлагат от 7 септември т.г. в елегантна опаковка от 200 грама и ще са налични до Коледа.

Атрактивният бранд споделя новината в Twitter пишейки: "Готови ли сте за нещо Джин-тастично ?! Същата #AFTEREIGHT деликатна мента, която познавате и обичате, но този път с вкус на любимия ви джин и тоник! Очаквайте скоро в магазина близо до вас!"

 

Говорителят на After Eight споделя: "Джинът олицетворява духа на нацията, така че какво по-добро от комбинирането на ароматите на любимия ни високоградусов коктейл с вкусния ментов фондан и тъмен шоколад, който през последниге 60 години превръща After Eight в абсолютен фаворит. After Eight Gin & Tonic & Mint е възхитително свежа и пикантна вариация на класиката и вярваме, че това е едно от най-успешните попълнения в портфолиото ни"

Вярваме му!

More Food