Месечен ХОРОСКОП - Септември 2020

Astro преди 3 години

Ето го септември, ето го и сезонът на девата! Дева е знакът на логиката, ума, анализа, учението и информацията, така че използвайте времето да се гмурнете в теми, които са ви интересни, а междувременно поподредете каквото не е подредено (тук говорим за всички без Девите, нали е ясно)! Месецът на Лъва беше приключенски, но сега е време да огранизираме това-онова и да се втренчим в листа си с to-dos.

Знайте, че няма само Девите да са облагодателствани. Всички знаци ще имат шанса да преживеят харизматични интелектуални разговори и да приемат случващите се неща с разумност и обективизъм. Не, няма да е скучно, обещаваме!

През първия есенен месец ще преживеем пълнолуние в Риби, респективно новолуние в Дева, Венера в Лъв, ретрограден Марс, Меркурий във Везни (какво ли още не), които ще ни подготвят за времето на Везните. От 22-ри септември светът ни ще се зареди с очарование, естетика, приятелства – май Девата няма да ни липсва много... Нека все пак й се насладим, и сериозните моменти ни харесват понякога.

 

Етикети

Хороскоп

Още от Astro