Следва

Колко си хубава, Зендая! ЧРД с 23 от брилянтните й появи на Килима

На Бела Кидман-Круз селфито...

Да видим 27-годишната Бела, дъщерята на Никол Кидман и Том Круз.

Celebrities преди 3 години

Бела Кидман-Круз не поства често в социалните мрежи, но точно сега й се е приискало и, неочаквано за нас, сподели селфи в Инста!

Съвсем скоро Бела качи огледално селфи: пусната коса, черна шапка, странен ъгъл, странен фон. “Всичко, което блести е златно... о, не, това е просто друг Инстаграм филтър“ е бунтарското описание и ние го харесваме!

Естествено, последователите й са много развълнувани и веднага се впуснаха в секцията с коментари, за да изкажат одобрение. “Красива си“ е един от коментарите, “Обичам тази снимка“ – друг. Откакто е в Инстаграм (януари 2018) госпожица Кидман-Круз е качила само шепа селфита, другото е artwork и естетизирани фотографски кадри, но това, което забелязваме на всяко от тях, е че веждите й са плътни, дебели, прекрасни...

Преди време, май месец, дъщерята на, вече разведените, суперзвезди изненада почитателите си със смешна глуповата физиономия, а след това видяхме и нейната "quarantine uniform" от кръста надолу, обаче… Май месец Бела е била в селфи настроение.

Бела Кидман-Круз и по-малкият й брат, Конър Круз (25), живеят извън светлината на прожекторите, която облива родителите им, и знаем само, от интервю на майка им през 2018, че тя винаги се е опитвала да уважава решението им да живеят далеч от публичния шум.

Добре, деца Кидман-Круз, но от време на време селфита като тези, без да болят, акцентират върху това колко слади сте всъщност. Адмирации!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.