Следва

1-ви рожден ден на SKIMS: Ким К включи звезди и фенове в прекрасната рекламна кампания

Бела Хадид - готова за пак-на-училище

Да, Бела Хадид отдавна е заменила класните стаи с модни дефилета, но супермоделката определено усеща и взема присърце back-to-school настроението.  

Street Style преди 3 години

За следобедно излизане в Ню Йорк Бела обува черни лоуфъри с тесни бели чорапи – тази комбинация усещаме като един от най-големите трендове на есен 2020. Останалата част от тоалета й видимо не е като ученическа униформа, но обувките с чорапите и винтидж чантата през рамо са идеални за всяка модерна ученичка. Задължителната маска е в десен каре, а прибраната й коса я прави да изглежда още по-прилежна.

По-голямата сестра Хадид  малко по малко се сбогува с лятото и избира все по-есенни дрехи, махайки за чао на простичките лесни летни тоалети (като този). С тази си визия тя ни предизвиква на направим същото и да се вкараме в autumn mood, дълго време след като и ние самите сме се отървали от ученическите си униформи (ако не изхвърлени, то затворени и забравени в дъното на някой гардероб). Защо трябва да става така всеки път, щом септември дойде... приискват ни се нови елегантни обувки, големичка чанта и комплект цветни маркери - и ще си ги набавим!


Снимка на Бела от училищен годишник 

Интензивната 2020-та продължава, а ние оставяме странното лято зад гърба си и се подготвяме за (надяваме се) слънчева есен. Бела, благодарим за вдъхновението!

 

More Street Style