Следва

Новото червило MAC VIVA GLAM е тук! Страст, кауза и още...

Честит четвърт век, BIODERMA Sensibio H20!

Празнуваме 25-тата годишнина на Sensibio H2O - първата мицеларна вода в света, революционното изобретение на френската BIODERMA, което завинаги променя козметичната индустрия. Празнуваме, обаче, и нещо друго... 

Face преди 3 години

Това е Мицеларната вода - първата, най-добрата и номер едно в сърцата ни, на нас и на още милиони жени по света. Защото, факт е, че всяка секунда в света се купува по една буктилка Sensibio H2O. Неизменна част от ритуала за красота, от self-care практиката ни и ежедневен избор за нашите най-лични моменти. ЧРД, BIODERMA Sensibio H2O!


Кожата ти обича BIODERMA


BIODERMA превръща собствения си празник, 25-тата годишнина на Sensibio H2O, в празник за женското. Глобалната кампания на BIODERMA подрепя ЖЕНИТЕ, независимо от нашите възраст, раса, вяра или минало, отдавайки своята почит към всеки наш избор. Изборът да живеем сред вълните на океана, водени от вятъра, на боксовия ринг, на стадиона или сред върховете на планините, да правим всичко, което обичаме и в което намираме смисъл. Защото сме жени - фини, нежни силни, можещи, устойчиви... Осъзнавайки женската си същина, ние се чувстваме обгрижени, благодарни, подкрепяни, свободни! Четем повече за кампанията "Вашият избор заслужава уважение, вашата кожа също", кампания, сътворена специално за нас ТУК


BIODERMA Women’s Run – първото изцяло дамско бягане в България, отново в София този юли


И така, вече четвърт век живеем с неизменната подкрепа на BIODERMA. Изключителната френска козметична компания ни учи да уважаваме кожата си, вярвайки, че всяка кожа, както всяка жена, е специална, и заслужава най-добрата грижа. Това е и в основата на мисията на BIODERMA със Sensibio H2O - да разбере в дълбочина специфичната биология и динамика и кожата, за да осигури ден след ден цялостна защита и комфорт на всички типове кожа.

Припомняме, защото не се уморяваме да хвалим този продукт - с мицеларната вода BIODERMA Sensibio почистването на кожата е много повече от просто отстраняване на грима. Технологията на продукта е съобразена с външните фактори (вкл. климатични промени и градско замърсяване), които имат пряко влияние върху всекидневната хигиена. Уникалната биомиметична формула на Sensibio H2O почиства в дълбочина, елиминира 99% от грима, 98% от фините частици и 78% от тежките метали, без да нарушава естествения баланс на кожата, позволявайки й да се противопостави на външните фактори, като я защитава и предпазва. Тя е истински супергерой! Sensibio H2O олицетворява екобиологичния подход, който e в сърцето на всеки продукт на NAOS, компанията, част от която е и BIODERMA. Екобиологията в същността си прави именно това - защитава екосистемата на кожата, подсилва естествените й механизми и вместо да хипертретира проблемите, я учи как сама да функционира правилно. С уважение към всяка нейна специфика, към всяка нейна нужда.

Именно по повод ЧРД 25!, Sensibio H2O в момента е по щандовете на аптеките със специалната си лимитирана опаковка с три различни дизайна на шрифта. Посланието е "Your Skin Deserves Respect" и независимо от дизайна, то е есенциалната част. Всяка вечер, щом посегнем към своята мицеларна вода, тя ни напомня за най-важното - да показваме обич и уважение към кожата си, да я приемаме, да приемаме и себе си. И както Sensibio H2O остава върху кожата без последващо отмиване (както е по прицнип), в съзнанието остават и тези няколко думи.


Limited Edition


Продуктът на BIODERMA докосва кожата с нежност и интелект, а кампанията им докосва сърцата съкровено... обичаме всичко това, обичаме съзнанието и вниманието.

Благодарим, BIODERMA, за грижата! 

По повода ще подарим две подаръчни кутии Sensibio H2O - лимитирана серия мицеларна вода 500 мл + тампони за многократна употреба + супер симпатично джобно огледало. Повече инфо на поста ни тук:


More Face