Обичам секса с възрастни мъже: етимология на привличането

Обичам секса с възрастни мъже: етимология на привличането

Само число ли? Алмаз Охан, която през целия си живот се наслаждава на "стари" мъже, обяснява. 

Разказът и мислите на Алмаз Охан, активист по сексуално образование и журналист дава много - гледна точка, перспектива, провокация и шокиращи детайли, базирани на опита й със стари господа. Приятно четене!

Когато бях на 24, срещнах един мъж на литературно събитие. Мъж на 50 години и разведен. Влечението беше моментално и взаимно, сърцето ми запрепуска, когато същата вечер видях, че ме е последвал в Туитър и започнахме да си пишем. Мина година и пак се засякохме случайно (логично, беше още по-побелял и от преди) и тогава ме покани да излезем.

Започнахме да излизаме и химията помежду ни беше бомба. Фактът, че той е двойно по-възрастен от мен си беше някак нереден (за мен и доста възбуждащ), и когато стана ясно, че ще си легнем той ме погледна в очита и каза “Умираш да ме видиш гол, нали?“. И аз кимнах.  Да, знам, че това звучи долнопробно, но честно, спомням си, че бях толкова възбудена, знаейки, че ми предстои да видя тяло на възрастен мъж отблизо. Това не е нещо, което ми се случваше често. Съвременната култура – визирам книги, филми, телевизия - е обсебена от секса по начин, по който излиза, че той е само за младите.


Кристал Харис и Хю Хефнър (разлика: 60 години)

Както и да е, сексът си беше съвсем нормален, но аз го почувствах страшно завладяващ. Карахме го така много често през следващите четири години. Последния път, в който го видях, съвсем небрежно споменах, че по-голямата му дъщеря сега е на годините, на които аз бях, когато се запознахме. Това не му хареса.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.