Следва

Големите любовни истории: Ерик Клептън и Пати Бойд

Добра сделка за Меган и Хари, дълъг и сочен договор с Netflix

Принц Хари и Меган Маркъл направиха следваща стъпка във фазата си след напускането на кралското семейство: осигуриха си заплата.

Celebrities преди 3 години

Съсексите подписаха многогодишна продуцентска сделка с Netflix, за която ще произвеждат съдържание чрез своята неозаглавена в момента продуцентска компания, съобщава The New York Times. Тази сделка означава, че новите жители на Калифорния ще създават документални филми и сериали,филми и детски предавания за същата стрийминг услуга, която продуцира и излъчва сериала The Crown, например.

Тази новина пристига шест месеца след преместването им в калифорнийския комплекс в Монтесито с бебето Арчи. "Нашият фокус ще бъде върху създаването на съдържание, което информира, но също така дава надежда", каза двойката в изявление пред Times. "Като млади родители създаването на вдъхновяващо семейно съдържание е важно за нас.“ Те добавиха, че "безпрецедентният обхват на Netflix ще ни помогне да споделяме въздействащо съдържание, което отключва действие“. Условията на сделката не са разкрити, но е ясно, че Хари и Меган могат да се появяват и лично пред камерата за определени проекти.

Докато някои забелязаха, че на Меган и Хари им липсва опит като продуценти, техните автобиографии се хвалят с няколко подходящи умения. Принц Хари си партнира с Опра Уинфри, за да изготви мини документален сериал за психичното здраве, който ще бъдат пуснат в AppleTV+ по-късно тази година. Меган подписа сделка за озвучаване с Disney през януари и бе наратор на Disneynature's Elephant.


Патето и лебедът: бюти еволюция на Меган Маркъл


Меган, която е бивша актриса, заяви че в бъдеще няма да се връща към актьорството. Откакто тя и Хари се оттеглиха от кралския живот през януари 2020 г., те обявиха няколко нови проекта. Съсексите са готови да пуснат своя Archewell с нестопанска цел по-късно тази година. Двойката изнесе и няколко речи пред граждани, принц Хари на наградите "Даяна" и Меган на събитието "Когато всички гласуваме“. Меган позира и с феминистката икона Глория Щайнъм, за да обсъди правата за гласуване миналия месец.

Според Times това не е единствената услуга за стрийминг, която ухажва бившите херцози. The Outlet съобщава, че двойката "дискретно разговаря с Disney и Apple" около таен проект в Холивуд. Variety съобщи миналия месец и за тайна среща с NBCUniversal. "Невероятно се гордеем, че двамата избраха Netflix за свой творчески дом и сме много развълнувани да разказваме истории с тях.“, каза Тед Сарандос, съпредседател и главен директор на съдържанието на Netflix.


Тед Сарандос

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 12 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.