Следва

5-те есенни цвята, директно от модния подиум

1-ви рожден ден на SKIMS: Ким К включи звезди и фенове в прекрасната рекламна кампания

 ЧРД1, SKIMS!

All fashion преди 3 години

Когато Ким Кардашян лансира SKIMS, бранда за оформящо бельо, сутиени, бодита, и други удобни красоти, те бързо станаха задължителни и любими за много жени. Удобните и красиви силуети идват в множество цветове, подходящи за тона на всяка кожа. Леките, дишащи, нежни платове от SKIMS са иновация в бранша и затова хортата ги обожават, защото носят не само практичност, но и мекота, грижа и изящество. В чест на първата си година SKIMS пуска нова колекция от любимото бельо, а рекламната кампания е ода за верните й клиенти и последователи, заради което KKW включва осем от тях в прекрасните кадри и видеа.

10-ти септември е датата, на която чухме за пръв път мотото “Решения за всяко тяло“, и на която тази година цял ден ще празнуваме само по SKIMS. Освен фенове в кампанията виждаме и лица като Ла Ла Антъни, Precious Lee, Румър Глен Уилис, Джоди Търнър-Смит, сестрите Хамлин, Тик-ток звездата (и новото ндп на Кортни Кардашян) Адисън Рей и Йована Вентура – все красиви лица и красиви тела – облечени в удивителната колекция Fits Everybody.

Видеата са снимани от дългогодишния партньор на Кание Уест, Ванеса Бийкрофт – моделите са в стаи покрити със снимки от минали кампании на марката, правейки нормални неща – коленичат на леглото, отхврърляйки телефонни обаждания, правят стречинг, снимат се – такива работи. Нека оставим настрани звездите, Ким избра да сложи под прожекторите фенове, заради които “се върти светът на марката“.

“Нереално е за мен, като си мисля, че мина една година, откакто лансирах SKIMS. Безкрайно благодарна съм за любовта и подкрепата, която феновете оказват, както на мен, така и на марката. Обичам да гледам снимки на клиентите в бельото ни и да чета коментарите в социалните мрежи, затова реших да използвам този момент, кампанията и подаръците, за да кажа “Благодаря“ – казва Кардашян. “Клиентите ни са нашето вдъхновението, което ражда нови идеи и колекции. И предстои още много“.

Преди година KKW ни представи SKIMS като нейното собствено решение след много фрустриращи години, в които не е успяла да намери перфектното оформящо бельо. Размерите са от XXS до 4XL, а цветовете – девет, за да има по много за всички.

Любовта на Ким Кардашян към феновете не приключва тук. Заедно с кампанията за рождения ден на марката й тя подарява на 100 късметлии best-selling айтъми от ексклузивната колекция, придружени от ръчно написана бележка от самата нея. Чакаме 10-ти септември с нетърпение!

More All fashion