Следва

Street Style: Rainy Days

5-те есенни цвята, директно от модния подиум

Less is more, припомня Сезонът

All fashion преди 3 години

Базираме се на вече видяното от есенните модни подиуми и заключаваме, че цветовете на есента са есенциалният нюд, светлорозовото, градациите на зеленото, другите земни нюанси и добре изпитаното абсолютно черно. Носими и шик, тези цветове са доминиращия спектър на месеца (предполагаме и сезона). Сега е перфектният момент да почерпим подредено стройно модно вдъхновение и да актуализираме гардероба си с класиките, които са НАЙ- в този момент.



Бебешко розово

Дълго време розовото беше романтичният цвят в модата, но сега се случва триумфалното му завръщане като еманация на есенния стил. Виждаме го на рокли, палта, капитонирани поли и дори очила. Това е най-мекият и нежен начин да оцветим гардероба, независимо от прекомерната смелост на този ход, ако си над 12.  


Fendi


Fendi


Alexander McQueen


Prada


Alexander McQueen

Зелено, всякакво

Видяхме го на няколко есенни ревюта в нюанси шартьоз, мента и маслина, след което бързо-бързо то стана Инстаграм и стрийт стайл сензация. Усещаме този цвят свеж, оптимистичен и почти безнаказано благоприятен за всеки натюрел, особено през есента/зимата. Друг плюс - изглежда добре и в официални, и в небрежни визии. Идеален във всичките си нюанси! Освен неона, може би, който предпочитаме на тенис корта, например. 

Tom Ford


Fendi


Fendi


Gucci


Fendi


Gucci

Земни цветове

Красота... на широко скроен костюм, на палто, на рокля, чантя, на всичко...


Louis Vuitton


Salvatore Ferragamo


Salvatore Ferragamo


Balenciaga


Fendi


Fendi

Нюанси сиво

Елегантен цвят, който, и вие, и ние знаем, спасява в трудни ситуации както никой друг. Не сме изненадани, че тъмносивото се появи на множество есенни модни събития годината - и в Ню Йорк, и в Милано, разбира се, и в Париж. Дали ще е блейзър, пуловер или тясна рокля, това е цветът, с който есенните дни изглеждат всякак иначе, но не и сиви. Защото нищо не е, каквото изглежда. 


Tom Ford


Prada


Fendi


Fendi


Balenciaga


Alexander McQueen


Prada

Черно от глава до пети

Топ за сезона. Кожа, велур, плетива, деним, аксесоари... Аll-black есен, няма как, достатъчно е да видите примерите, които следват...  


Prada


Alexander McQueen


Balmain


Tom Ford


Chanel


Louis Vuitton

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.