Следва

Less is more в прочита на Джулия Рестуан Ройтфелд

12 Инстаграм стил икони, за които годините са досадна подробност

Мама превзе профила ми, аз сега само снимам

All fashion преди 3 години

Paula Sutton, @hillhousevintage

Любителите на винтдиж кънтри визиите, красивите градини и old-school стила обичат и се вдъхновяват от акаунта на Паула. Главната звезда на канала, освен нея самата, разбира се, е нейната живописна джорджианска къща в Норфолк, където бившата редакторка живее през последните десет години. Следваме това истинско винтидж вълшебство!

Tsuyoshi and Tomi Seki, @bonpon511

Известна с това, че винаги е в стилов синхрон, тази двойка споделя свежо и странно естетично съдържание, свързано с мода. Наслаждаваме се на райета, полка дотс и прекрасни палта! Много ни напомнят на тази сладка двойка. 


Grece Ghanem, @greceghanem

Да, позната ни е. Грейс Грам е лицето от корицата на списание Viva. Сивокосата дама живее в Монреал и обича изискани, бляскави, съвременни визии, винаги придружени от изящни очила. По професия е микробиолог, но в момента е личен треньор и тотален моден инфлуенсър.

Arlinda McIntosh, @funkingafter50

Жизнерадостна и изразителна, Арлинда Макинтош е въплъщение на Инстаграм профила си - много звуци, цветове и креативни аксесоари. Всичко е прекрасно, защото й е в кръвта - и в професията. Тя е моден дизайнер в устойчивата марка Sofistafunk.

Jenny Kee, @jennykeeoz

Отличаваща се с яркия си стил, Джени Кий е австралийски дизайнер на плетива, а известният й пуловер с коала е носен от самата принцеса Даяна през 1982-ра. Кий и марката й имат ключова роля в оформянето на жизнената, еклектична визия на австралийската мода, а днес тя продължава да споделя вдъхновяващата си визия, както и да се застъпва постоянно за модата, произведена на местно ниво.

Najate Leklye, @meryemsfirst

Наджате Лекли, базирана в Ротердам, е звездата на Инстаграм акаунт, но не неин, а на дъщеря й - Мерием Слимани. Биото гласи „Майка ми превзе профила ми, аз сега само снимам.“ Стилът на Лекли е свеж, личен и страшно модерен - лейъринг стрийт визии, флорални мотиви, традиционно мароканско облекло и изобретателен меланж от цветове - бум от култури и силно изразена идентичност. Любимо инста-дуо майка и дъщеря!

Moon Lin, @moonlin0106

Тя е пенсионерка от Тайван и обожава уличния стил. Извънредно атрактивна, дори поразяваща с редовно постваните си „старчески”, но много разчупени, визии,  Мун Лин обича модата: от Supreme до тайвански стрийтуеър брандове. Всичко е в изобилие във фийда на 91-годишната дама, защо не вземете доза очарование именно сега, именно оттам? 

Lance Walsh, @dinneranddance

Ланс Уолш е стрийтуеър инфлуенсър, базиран в Лондон, продавач на плодове. Кой е навит на dinner and dance?

Helen Ruth Elam Van Winkle, @baddiewinkle

Изключително известна със своите крещящо ярки тоалети, нерелевантен стилов подход и неприлично чувство за хумор, Хелън Рут Елам Ван Уинкъл - aka Baddie Winkle - е икона в инстаграм от години (Риана й е пръв фен!) и оптимистичният й подход към модата е точно настроението, което виждаме все по-често в средите. Супер сладка!

Michele Lamy, @michelelamy_

Тя няма нужда от представяне. И все пак ще припомним, че Мишел е иконична креативна Инстаграм личност, другата половинка на Рик Оуенс, като уникалният й ексцентричен стил ни е толкова любим, че го слагаме на пиедестала на дистопичното настроение на 2020 г. Имаме късмет, че е в Инстаграм!

 

Yasmin Furmie, @yasminfurmie

Прекрасна прическа и много странен стил, Ясмин Фурмие е моден дизайнер и инфлуенсър, който си струва да следим за свежо и достъпно стил вдъхновение.

Lyn Slater, @iconaccidental

Модна нюйоркчанка със склонност към авангарда, Лин Слейтър, е професор по социални науки и използва Instagram (и блога си), за да изразява креативността си и да споделя многото си шикозни тоалети.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.