Следва

Less is more в прочита на Джулия Рестуан Ройтфелд

12 Инстаграм стил икони, за които годините са досадна подробност

Мама превзе профила ми, аз сега само снимам

All fashion преди 3 години

Paula Sutton, @hillhousevintage

Любителите на винтдиж кънтри визиите, красивите градини и old-school стила обичат и се вдъхновяват от акаунта на Паула. Главната звезда на канала, освен нея самата, разбира се, е нейната живописна джорджианска къща в Норфолк, където бившата редакторка живее през последните десет години. Следваме това истинско винтидж вълшебство!

Tsuyoshi and Tomi Seki, @bonpon511

Известна с това, че винаги е в стилов синхрон, тази двойка споделя свежо и странно естетично съдържание, свързано с мода. Наслаждаваме се на райета, полка дотс и прекрасни палта! Много ни напомнят на тази сладка двойка. 


Grece Ghanem, @greceghanem

Да, позната ни е. Грейс Грам е лицето от корицата на списание Viva. Сивокосата дама живее в Монреал и обича изискани, бляскави, съвременни визии, винаги придружени от изящни очила. По професия е микробиолог, но в момента е личен треньор и тотален моден инфлуенсър.

Arlinda McIntosh, @funkingafter50

Жизнерадостна и изразителна, Арлинда Макинтош е въплъщение на Инстаграм профила си - много звуци, цветове и креативни аксесоари. Всичко е прекрасно, защото й е в кръвта - и в професията. Тя е моден дизайнер в устойчивата марка Sofistafunk.

Jenny Kee, @jennykeeoz

Отличаваща се с яркия си стил, Джени Кий е австралийски дизайнер на плетива, а известният й пуловер с коала е носен от самата принцеса Даяна през 1982-ра. Кий и марката й имат ключова роля в оформянето на жизнената, еклектична визия на австралийската мода, а днес тя продължава да споделя вдъхновяващата си визия, както и да се застъпва постоянно за модата, произведена на местно ниво.

Najate Leklye, @meryemsfirst

Наджате Лекли, базирана в Ротердам, е звездата на Инстаграм акаунт, но не неин, а на дъщеря й - Мерием Слимани. Биото гласи „Майка ми превзе профила ми, аз сега само снимам.“ Стилът на Лекли е свеж, личен и страшно модерен - лейъринг стрийт визии, флорални мотиви, традиционно мароканско облекло и изобретателен меланж от цветове - бум от култури и силно изразена идентичност. Любимо инста-дуо майка и дъщеря!

Moon Lin, @moonlin0106

Тя е пенсионерка от Тайван и обожава уличния стил. Извънредно атрактивна, дори поразяваща с редовно постваните си „старчески”, но много разчупени, визии,  Мун Лин обича модата: от Supreme до тайвански стрийтуеър брандове. Всичко е в изобилие във фийда на 91-годишната дама, защо не вземете доза очарование именно сега, именно оттам? 

Lance Walsh, @dinneranddance

Ланс Уолш е стрийтуеър инфлуенсър, базиран в Лондон, продавач на плодове. Кой е навит на dinner and dance?

Helen Ruth Elam Van Winkle, @baddiewinkle

Изключително известна със своите крещящо ярки тоалети, нерелевантен стилов подход и неприлично чувство за хумор, Хелън Рут Елам Ван Уинкъл - aka Baddie Winkle - е икона в инстаграм от години (Риана й е пръв фен!) и оптимистичният й подход към модата е точно настроението, което виждаме все по-често в средите. Супер сладка!

Michele Lamy, @michelelamy_

Тя няма нужда от представяне. И все пак ще припомним, че Мишел е иконична креативна Инстаграм личност, другата половинка на Рик Оуенс, като уникалният й ексцентричен стил ни е толкова любим, че го слагаме на пиедестала на дистопичното настроение на 2020 г. Имаме късмет, че е в Инстаграм!

 

Yasmin Furmie, @yasminfurmie

Прекрасна прическа и много странен стил, Ясмин Фурмие е моден дизайнер и инфлуенсър, който си струва да следим за свежо и достъпно стил вдъхновение.

Lyn Slater, @iconaccidental

Модна нюйоркчанка със склонност към авангарда, Лин Слейтър, е професор по социални науки и използва Instagram (и блога си), за да изразява креативността си и да споделя многото си шикозни тоалети.

More All fashion