Следва

Реквием за една фамилия: Keeping Up With The Kardashians свършва

Обичта на известните: Кристен Стюарт и момичето й на разходка в Лос Анджелис

Неделна разходка: по чехли, без грим и с любимата - идилия!

Celebrities преди 3 години

В неделя, на нахалната, но пък толкова любопитна мушка на папараците попаднаха 30-годишната Кристен Стюарт и гаджето й - сценаристката Дилан Мейър, докато двете уплътняват чудесния почивен ден, вярно, с конкретна дестинация - дома на приятел в предградието на Ел Ей Лос Фелис.

За тази романтична връзка се заговори още миналия август, когато Кристен и Дилан бяха засечени да се целуват публично. До онзи момент, Стюарт излизаше с модела Стела Максуел.
Запознати с развитието на романа между двете дами твърдят, че нещата са доста сериозни. На хоризонта дори витаят очаквания за скорошен звън на сватбени камбани.



Против правилата: Кристен Стюарт боса в Кан

И все пак, към момента, Стюарт прави предложения само на екрана. Става дума за новия филм с нейно участие - романтичната комедия "Най-щастливият сезон", която се чака преди Коледа, с анонсирана премиерна дата за света 19 ноември, у нас - началото на януари 2021-ва.

В новия филм на Клеа Дювал, Кристен играе Аби, млада жена, която планира да направи предложение на приятелката си Харпър (в ролята Макензи Дейвис) на семейното коледно тържество, без да знае, че консервативното й семейство дори не се досеща за ориентацията й.
"Много ми харесва, когато празничните филми ви карат да се замислите за дома и семейството, като едновременно показват колко весел, но едновременно и сложен може да е семейния живот", споделя Стюарт разсъжденията си за филма.

Между другото, семейната комедия не е единственият проект с участието на Кристен, който чакаме скоро. Филмът за принцеса Даяна - "Спенсър", в който Стюарт играе главната роля, няма още анонсирана премиерна дата, но е прелюбопитен и натоварен с огромни очаквания. Не само заради историята, която човечеството боготвори, но и заради многото нееднозначни реакции, които изборът на точно тази жена за протагонист възбуди в мрежата и артистичната гилдия. 

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.