Следва

DARA на 22! ЧРД, Mamacita!

Реквием за една фамилия: Keeping Up With The Kardashians свършва

След 14 години драма, Кардашян казват Bye на ефира, следователно драмата е пълна, независимо от предизвестения финал. 

Celebrities преди 3 години

Във вторник вечерта Ким Кардашян Уест публикува изявление до социалните медии, в което обяви, че семейството е взело "трудното решение... да се сбогува с "Живота на Кардашян“ след 20-ия сезон, който ще се излъчи в началото на 2021 година.

"Изключително сме благодарни на всички вас, които сте ни гледали през всичките тези години - през добрите времена, лошите времена, щастието, сълзите и многото връзки и деца“, се казва в официалното обръщение на фамилията, придружено от прощален плакат с много леопардов принт от най-ранните дни на шоуто. "Завинаги ще пазим прекрасните спомени за безбройните хора, които срещнахме по пътя си.“

Премиерата на KUWTK (Keeping Up With The Kardashians) e през 2007 г., момент, в който Ким e известна само като асистент и организатор на гардероба на Парис Хилтън. Оттогава изтича много вода, минава време, и хоп, днес, катапултирани от кака Ким, всички от семейството са в космическата стратосфера на славата: Ким е милиардер, който живее в обитавано от духове имение (по принцип със съпруга си, рапърът Кание Уест, в момента във фактическа раздяла, както писахме тук) и ръководи марките си за красота и козметика - KKW Beauty и за луксозно оформящо бельо - SKIMS, в допълнение към грижата аси за 14 прекрасни фризийски коня. Кайли Дженър, абсолютно дете в зората на KUTWK, сега също е милиардер, сестра й Кендъл е "просто" топ супермодел.

"Това шоу ни направи това, което сме и аз завинаги ще бъда в дълг на всички, които изиграха роля в оформянето на нашата кариера и промяната на живота ни завинаги“, призна Ким в изявлението, добавяйки: "без "Keeping Up With The Kardashians" нямаше да съм там, където съм днес."


Колко точно "струва" всяка от сестрите Кардашян


И все пак, въпреки непрекъснатите семейни битки и безобразните скандали, и купоните, и онзи път, когато Клои попадна в затвора, рейтингът на шоуто пада поне от сезон 17. От E! потвърдиха, че 2021 г. ще отбележи последния акорд на тази толкова американска схема и благодариха на семейство Кардашян за това "смело… допускане на нас, зрителите, в ежедневието и най-интимните им моменти“.


Цитираме Крис Дженър, the mother of all scandals


И все пак, релакс! За гранд феновете остават още два сезона, като 19-ият ще се излъчва от 19-ти септември, а 20-ият следва догодина. 

More from View Sofia

Бриджит Макрон, Нанси Рейгън, Мелания и другите - най-зашеметяващите тоалети на Г-7

Celebrities преди 2 години

Световните лидери се събраха на 47-ата си традиционна среща на върха на G7 в курорта Карбис Бей, снимаха се с Кралицата, направиха си изводите и начертаха плановете, след което се разотидоха по места, за да продължат лидерската си дейност. View Sofia взима повод от скорошното събитие и днес обобщава най-великите стил-снимки от срещите на Г-7 през тодините 

Ясновидка или шарлатанка: коя е Джийн Диксън, предсказала убийството на Кенеди и смъртта на Монро

Celebrities преди 1 година

Името Джийн Диксън влиза в историята благодарение на множеството точни прогнози, направени от нея, а талантът й почитат не само от обикновените хора, но и десетки известни личности и политически лидери. Но дори и днес личността на Джийн е обвита в куп легенди, а ние разказваме истинската история на известната прорицателка на 20-ти век в опит да разберем била ли е тя наистина такава.  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.