Следва

Хари и Меган, "облекчени и доволни“, върнаха дълга за ремонта на имението си

DARA на 22! ЧРД, Mamacita!

С пожелания за още много цвят, радост, трап и приключения! 

Celebrities преди 3 години

Празнуваме рождения ден на сладката DARA с 22 нейни визии, всичките свежи, цветни, жестоки. Освен че й се радваме с очите си, пуснали сме си новия й сингъл, който излезе точно днес, за повода, и ни е готино! Песента Mamacita е екзотична, интригуваща сетивата и много купонджийска – като самата рожденичка!

Галерията на VS показва стила на DARA в цялата му палитра – и ние обичаме якри цветове, много дълги нокти, шантави пози и, разбира се, много музика! Припомняме #ootd разговора си с DARA, където говорим за миналогодишните тенденции, които тя обожава, и за които казва: "Мисля, че никога не е имало период, в който да не съм била луда по неон-а. Смятам, че пасва идеално на характера ми. Дързък. Цветен. Светещ. Различен". Истинско неоново момиче! Вижте още DARA в неон (още Дара като цяло!) в галерията по-горе! 

Младата изпълнителка е част от екипа на Virginia Records, с които вече няколко години е на българската сцена като една от най-актуалните и модерни български певици.

Keep on being so cool, DARA!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 8 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.