Less is more в прочита на Джулия Рестуан Ройтфелд

Less is more в прочита на Джулия Рестуан Ройтфелд

Френският арт редактор и модел представя капсулна колекция от изцяло черни вечерни съкровища. 

Джулия Рестуан Ройтфелд знае едно-две неща за парижанския стил. Дъщеря на прочутата модна редакторка Карин Ротфейлд и основател на собствена лайфстайл платформа, има свеж и аткрактивен личен моден почерк, изцяло подчинен на концепцията less is more - лайтмотивът на вечната френска елегантност. Последният й проект, на който обръщаме внимание днес, е съвместен с подмарката на The Outnet, Iris&Ink, и е точно това, което можем да пожелаем за идния парти сезон. "Таймингът беше идеален” - разказва Джулия за колаборацията - „те се свързаха с мен и предложиха да създадем капсулна колекция, точно в момента, в който търсех партньор”.

Колекцията включва дневно-вечерна копринена рокля, коктейлна мини рокля, рокля-блейзер, дълга велурена вечерна рокля и гащеризон - всекиму нужни класически парчета. „Горда съм да бъда част от креативната страна на нещата - от скиците до избора на материали. Истинска късметлийка съм, че The Outnet ми дадоха възможността да създавам и да се уча от тяхната експертиза”.

Джулия Рестуан Ройтфелд отговаря на няколко въпроса по повода, от което, приятно и лежерно, научаваме важни подробности "от кухнята" за личния стил, красотата, модата...

Каква е „ежедневната ти униформа”?
Обикновено чифт черни дънки, черна тениска и остри токчета. А вечер - черна рокля.

Дрехата, която носиш най-често?
Черна рокля тип комбенизон. Нося я на плажа, на работа, дори и през зимата с пуловер отгоре.

Твоите цветове?
Черно и леопардов принт, понякога и деним.

Сподели един актуален сезонен тренд, който не би следвала?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.