Следва

Отказът от захарта промени и спаси живота ми

Ванина Ханджийска vs. Христо Станчев: Харесва ли ви новият имидж на Алекс Сърчаджиева?

Lady in red?

Celebrities преди 3 години

С отговорите им, един срещу друг, или един до друг в конкретния случай, изправяме една от най-популярните модни блогърки, жена с перфектни вкус и поведение - Ванина Ханджийска и Христо Станчев, тотален космополит, човек, ангажиран денонощно с мода, стил, дизайн и интересни характери от целия свят.

Двамата откровено и в рамките на минути си казаха каквото ги питахме в днешния VS. (Versus), а именно: в Facebook изгряха ярки кадри на сладката Александра Сърчаджиева в бомбастична червена рокля. Окото ни грабна тоталната разлика между този, категорично търсен и професионално постигнат имидж, и начина, по който сме свикнали да виждаме и възприемаме актрисата и тв-водеща, а именно - в семпъл, спортно-ежедневен стил, по-скоро неглиже, или още - съвсем над нещата.

В конкретните кадри, за разлика от тоалетите й дотук, госпожа Сърчаджиева е в ансамбъл тип Червен килим, с много обемни коси, много богато одеяние в тотално червено и с много силен грим.

Изненадани от находката, която не е анонсирана от Алекс като нарочна за дадена роля или проект, се запитахме само ние ли сме в състояние на стилова изненада или не.

И така, как ви се струва новият имидж на Александра Сърчаджиева, подходяща ли е за нея, харесва ли ви на вас, бихте ли сменили нещо, изобщо за или против сте - това попитахме двамата ни гости днес. Както питаме и вас най-долу в Анкетата>>>

Откровени, уважителни и точни, отговорите следват надолу:

Христо Станчев: Ако гледам снимката на Алекс с притворени очи, може би щях да си помисля, че е бекстейдж кадър от “Дай ми още” на Анелия, ако стилист беше Мегз.  Баналността на червеното, екстеншъните и рустик пейзажа на София закриват всичко, което тя е и за което всички я обичат и въпреки това, не мога да отрека, че изглежда доста по-свежа от всякога.

Алената буква получи собствен мини-ребранд и очевидно България е тук, за да го наблюдава.

Ванина Ханджийска: Различна, женствена, уверена – това са първите ми асоциации с новия стайлинг на Александра Сърчаджиева. Излъчването е на човек, който се чувства добре в кожата си. Шоколадовите нюанси на косата подчертават красотата на лицето и очите, без да състаряват. Получава се интересeн баланс между усещането за хармония, романтика и един леко ретро вайб, тип femme fatale. Очите и устните са силно подчертани, без да нарушават свежестта на лицето. Мисля, че този стил отива на актрисата, защото създава усещане за сила и самоувереност, но и мекота.

В последните снимки на Алекс в Инстаграм има преплитане на женственост и момичешка енергия, желание за експеримент и заиграване с различни модни стилове.

Анкета

Как възприемате новата визия на Алекс?

More Celebrities