Следва

MY WAY от ARMANI: Аз съм това, което изживявам

Why you gotta love Kiehl’s и най-добрите 6 продукта

Ами, много са добри. Традиция, отношение и резултат = Kiehl's  

Face преди 3 години

Обичаме тази марка, не само заради американската й, автентична, ефективна същност.
Просто има сантименти, които не могат да се обяснят. Както Chanel няма алтернатива в грим несесерите ни и коленете ни потреперват леко при всеки нов launch, така и при Kiehl's - голямата ни страст в грижата ни за кожата, нещата са сякаш кармично предопределени.

Защо Kiehl's

Най-общо, защото това е перфектната симбиоза между класическа фармация и луксозна иновативна козметика. Марката, чиито локации днес са на стотици места по света, стартира от мъничка аптека в Ню Йорк. Годината е 1851-ва, а първите клиенти на Kiehl's минават оттам за хомеопатични и билкови продукти, с акцент върху лечението на кожни проблеми. Брандът продължава устремния си ход вече 170 години, като не предава и за миг изконните ценности - огромен процент натурални съставки, изпитани в столетия методи и формули с “рецепти“ за милиони. В ДНК-та на Kiehl's са любовта и проницателността към нашите нужди и възможностите на Майката Природа. Какво откриваме в изобилие в кремовете, лосионите и серумите им? Чисти Витамин С, Сквален, Кофеин, Роза Арктика, Авокадо, Невен... 

Какво прави Khiel's различна

Това, че предлага огромен избор и то за всички. Обширна гама от грижа за лице, тяло и коса, великолепни анти-ейдж и хидратиращи продукти, отлични средства против пигментации, богат избор от подхранващи продукти. Обожаваме да избираме на място в магазина им в Парадайз център, както за нас, така и за мъжете, които обичаме, защото мъжката линия на Kiehl's е много силна. Kiehl’s са прекрасни и за децата, продуктите щадят и обгрижват.  

Концепцията ‘Try before you buy’

Философията на огромно уважение към потребителя е характерна за марката от век и представлява накратко това: във всяка Kiehl’s локация можем да се подложим на безплатен анализ и диагностика на кожата, проведени от първокласен специалист, след коeто да вземем няколко мостри като комплимент, които да пробваме вкъщи, и които са най-подходящи за нашата кожа и отговарят на нейните нужди, разрешавайки проблемите й.

В магазина на Kiehl’s ни посреща усмихнат екип, разказваме подробно за състоянието на кожата си, след което консултантите използват последно поколение технологии (инструментите измерват състоянието на кожната бариера и нивото на хидратация в епидермиса), така разбираме и типа на кожата си и целите, които да поставим на грижата си, след което имаме възможността да пробваме най-подходящите за нас продукти. Kiehl’s знаят, че веднъж пробван, продуктът става желан, като междувременно процедурата е приятна, високотехнологична, в духа на дългогодишната фармацевтична традиция.

Добри са не само в козметиката

Имаме огромно уважение към брандове, които са съзнателни и отговорни към обществото и природата. Kiehl's умеят да са добри и в това - част са от над 100 благотворителни инициативи по целия свят и правят наистина много!

В Kiehl’s колкото повече вземем, толкова повече имаме - ако върнем празна опаковка от Kiehl’s, получаваме една точка, а при повече точки можем да си изберем определени продукти. За три точки си взимаме суперхидратиращ балсам за устни Kiehl's, за пет точки - travel-size продукт по избор, а за десет точки - full-size продукт на стойност до 65лв. Простичко, но велико.

Какво използваме ние?

Kiehl's Avocado Creamy Eye Treatment 


Околоочен крем, обогатен с масло от авокадо. Изключителен за чувствителната зона!

Kiehl's Calendula Herbal-Extract Toner


Прекрасен тонер за лице с билки и невен за разкош.

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate


Легендарният нощен серум с лавандула. Абсолют на нежността!

Kiehl's Powerful-Strenght Line-Reducing Concentrate


Обичаме витамини не само в диетата, но и в грижата си. Сутрин този серум с Витамин С е първото нещо, към което посягаме, след кафето.

Kiehl's Ultra Facial Cream


Героят на кремовете за лице: маслиново масло и гликопротеин за 24-часова хидратация.

Kiehl's Calendula Serum-Infused Water Cream


Обичаме невен, в този крем особено, защото е извънредно богат на микролистенца от слънчевото цвете. 

Заповядайте в магазина на Kiehl's в Paradise Center за безплатен skincheck и последвайте бранда в Инстаграм и Фейсбук за много новини около продуктите и полезна информация за грижа за кожата. 


 

Kiehl's са в Paradise Center бул. "Черни Връх" 100 и във всички социални мрежи.

More Face