Следва

Какво може да иска едно момиче?

KUWTK ни каза Чао!, но емблематичните визии на сестрите Кардашян остават

Готино, скандално и многомилионно, и все пак, темата сега са Най-яките визии в шоуто. 

Celebrities преди 3 години

Преди броени дни Ким Кардашян обяви, че Keeping Up With The Kardashians слиза от ефир след 20 сезона на екран. С 13-годишната си история KUWK даде не само поводи за смях и уникални истории от живота на най-модерната фамилия, но и игра ролята на точно мерило за това какво е (и какво определено не е) било модерно през изминалото десетилетие. Преди 50-те нюанса нюд и супер яките Yeezy-та виждахме дамите Кардашян в леопардов принт и прилепнали къси рокли Hervé Léger докъдето стига погледът.

С носталгия изброяваме модната хронология на семейство Кардашян-Дженър от първия епизод до днес.

Мислено се връщаме в 2007-ма, когато единственото по рода си реалити излезе на екраните и  изглежда, че топ модният избор на госпожиците Кардашян е общо взето животински принт върху животински принт и още малко животински принт. Е, видяхме и мини рокли с големи колани, поли с висока талия, тежки цветови комбинации и още доста. 

Изгледахме първия хитов сезон и се вглеждаме в следващите, където вече се прокрадват дизайнерски парчета в тоалетите на мацките, нищо особено, например Juicy Couture плюшени анцузи, но пък те идеално си пасват с неотразимия тогава френски маникюр и педикюр, нали? Това е и времето, в което графиците на сестрите Кардашян-Дженър започват да се пълнят с по-луксозни вечерни събития и всяка от тях избухва с бляскави тоалети. Говорим за тесни (ама много) кукленски рокли и много груби токчета на платформи (о, да, и много Christian Louboutin).

Пренасяме се още няколко години напред, ранните 2010-те, и виждаме всячески подчертаващи фигурата тоалети, например с едно рамо, големи халки и натруфени колани. Нещата си вървят така, но с началото на романса с Кание Уест, стилът на най-голямата звезда от семейството, Ким Кардашян, се развива под влиянието на уникално креативния и стилен рапър.


От 9-ти сезон до края суперлуксозните и скъпи рокли са обичайно облекло (любима ни е сватбената рокля Givenchy, която Ким К избра за специалния си ден, чак ни става тъжно, че с Кание са разделени в момента). Нагледахме се и на прозрачни и секси дрехи - бодита, тесни дънки, токчета с тънки връзки - всички обожавани от модните диви Кардашян-Дженър. Любимото на една от сестрите става любимо и на останалите и неизбежно на почти целия свят.

Поглед в настоящето, когато целият арсенал от тоалети на семейството е до последното парченце висока мода. Единствени по рода си бутикови дрехи, предизвикателни и интересни, още повече бодита, много нюд и винаги (благодарим пак на Кание) яки обувки, байк къси панталони и какво ли още не...

 

E, шоуто ще ни липсва... Продължаваме да следим иконичната модерна фамилия - за модни вдъхновения и всякакви други интересни неща.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.